Mode

VÄNNER PÅ MIDDAG… OCH SÅ VAR DET KRÅNGEL MED CERTIFIKATET IGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns, Cervera och Ellos.

Ni har kanske märkt att det inte har gått att komma åt min blogg idag. Precis som förra året så missade jag att trycka på en liten ”knapp” i samband med att certifikatet skulle förlängas och innan jag fick ordning på det så var det minst sagt lite snurrigt. Supporten har ju inte öppet hur länge som helst heller på helgen men precis innan de stängde idag så fick vi till det efter mycket om och men.

Det var inte igår som vi hade vänner på middag här hemma. Jag minns faktiskt inte ens när det var men igår fick vi besök av min fina vän Helena och hennes P. Vi var ju hos dem i Vadstena i november och sen åt vi julbord på Grand i december så det var dryga två månader sen vi sågs senast.

Även om jag tyckte att vi låg bra till tidsmässigt så blev det ändå full rulle under gårdagen. Vi skulle bland annat bjuda på en soppa och i elfte timmen kom vi på att vi inte hade några soppskålar som passade så det var bara att dela upp sysslorna; Per fixade inköp av mat och dryck och jag tog mig ner till stan för att jaga fatt i soppskålar, fixa blommor (visst är de där ”fransiga” tulpanerna fina?) och lite annat smått och gott.

En ny klänning kostade jag på mig tidigare i veckan. HÄR hittar ni den. Den kostar en slant men jag blev tokkär och jag hade en del rabatter att plocka ut så det blev ett bra pris på den till slut.

Kvällen dukning. Porslinet hittar ni HÄR.

Fördrinken tog vi framför brasan i vardagsrummet.

Jag älskar våra champagneglas. De är så goda att dricka ur och ni hittar dem HÄR till ett riktigt bra pris just nu.

Och äntligen fick vi ses och skåla igen! Lilla Doris var också med och låg och kurade in sig hos sin matte.

Helenas supersnygga blus hittar ni HÄR.

Vi förflyttade oss in till köket.

Till förrätt blev det carpaccio.

Till varmrätt en fisksoppa… receptet hittar ni HÄR.

… och till efterrätt gelato från SNÖ som ligger här runt hörnet där vi bor. Jag är ingen glassälskare i vanliga fall men den här gelaton… woooow säger jag. Jag förstår varför det alltid är lång kö utanför det här stället året runt. Ice cup-skålarna som vi fick av barnen i julklapp förra året finns HÄR.

Min fina vän… jag är så glad över att hon trillade in i mitt liv! En bloggvän från början som har blivit så mycket mer än en bloggvän. Sen att hon träffat en himla trevlig man också är ju bara en bonus. Som alltid när vi ses så har vi tusen saker att babbla om och ja, det blev seeeeent innan vi kom i säng men det var det ju så värt.

Helenas mysig blogg hittar ni HÄR.

Idag har vi snurrat runt på stan i det vackra vädret för att kika på en spis till huset på Gotland men tji fick vi. Vi vill ha en som är 50 cm bred men det fanns ingenstans, bara på nätet så vi får kolla vidare när vi kommer ner till ön. Vi tänkte att vi skulle sätta oss i solen och ta en fika någonstans men det blåste faktiskt rätt kallt idag så vi gick hem och tände en brasa istället.

Ha en fin avslutning på den här helgen. Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *