HERE WE GO AGAIN…

Posted on

Jaha, då var det dags att gå på läkarbesök igen då. Jag har kanske nämnt att jag har fått ont i ena “skinkan” lite till och från. Nu är det mest till, och det är som allra värst på morgnarna. Det känns bra när jag tränar, går PW eller yogar men efteråt, typ dagen efter, så gör det skitont. Jag har gått vid naprapat vid tre tillfällen men det har inte hjälpt ett dugg så det var bara att bita i det sura äpplet och pallra mig iväg till Ortopedmottagningen på Sabbatsbergs Sjukhus.

I bästa fall är det ett muskelfäste som spökar men mina besvär stämmer inte riktigt med den diagnosen så har jag otur så är det ett diskbråck i ländryggen som är orsaken. När jag kommer hem från Gotland blir det en MR och därefter ett uppföljande läkarbesök där vi ska gå igenom plåtarna.

Det blir alltså ingen träning av ben, rygg eller mage framöver tills vi vet och jag är sååå deppig över det. Jag var ju så bra igång nu med min träning men det är bara att bita ihop och ta nya tag och hoppas på att det blir någon form av skidåkning för mig när vi åker till Sälen. Vi har ju större bekymmer än så att hantera och fokusera på just nu med tanke på allt som händer så det är inte läge att gnälla om man säger så. Jag känner mig så illa till mods av allt som sker och även om jag inte dagligen kommer att skriva om kriget här på bloggen så berörs jag så oerhört mycket av det och tänker på det hela tiden.

I morgon kör jag i alla fall igång med en kur antiinflammatorisk medicin så ni kan väl hålla tummarna för mig att det vänder.

Nu kommer snart tjejerna hem från en sväng på stan så det är dags att dra igång lite middagsbestyr här.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Kia
  mars 2, 2022

  Vad tråkigt att du åkt på att ha ont igen. Hoppas verkligen att det ger med sig och att du kan åka skidor när ni är iväg 🙏. Även att kan få komma igång med träningen som du nu så duktigt hållit i . Ha det gott och krya på dig ❤️🙏

  • tiname@live.se
   mars 3, 2022

   Ja fasen vad segt det är att det hela tiden dyker upp något nytt. Tack för pepp Kia <3 Kram //Tina

 • mamma C
  mars 2, 2022

  Nu får vi hoppas att det hjälper och ger med sig med medicinen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 3, 2022

   Tack Carin! Ja nu håller jag tummarna hårt! Kram //Tina

 • Helene
  mars 3, 2022

  Håller tummarna att det ger med sig fort jobbigt när man får ont och inte riktigt vet varför.
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   mars 3, 2022

   Tack snälla du <3! Kram //Tina

 • Birgitta
  mars 4, 2022

  Hej Tina, usch och fy för ont i skinkan! Hade också ont i hö skinka i höstas. För min del tror jag att det berodde på dels att jag (som nybliven pensionär) började cykla (efter ca 8 år!) 4ggr/vecka, dels att jag tog i alldeles för mkt med träning (det var till träningen jag cyklade). Dessutom promenerade jag 1 tim i veckan med en vännina. Tyckte det var så härligt att komma igång med rörelse varje dag! MEN det blev lite för mkt helt enkelt. Fick viss hjälp, och tips på övningar, av min kiropraktor. Bestämde mig också för att bara promenera med väninnan och skippa träningen ett tag. Efter tre veckor var det ”onda” i stort sett borta och jag kunde börja träna 1ggn/vecka. Nu är jag igång med all träning igen men jag har”skyndat långsamt”. Tror att vila från träningen (och försiktiga stretchövningar) hjälpte mig. Hoppas du också snart bli kvitt din smärta!
  Trevlig helg, från ett underbart ☀️ Lund
  Kram

  • tiname@live.se
   mars 4, 2022

   Tack för pepp Birgitta! Jag har en förhoppning om att det här också beror på att jag tagit i lite för mycket men ortopeden jag var hos är mer inriktad på diskbråck. Men jag tappar inte hoppet om att om jag lugnar ner mig lite och börjar om och gör rätt så går det över. Kram //Tina

Previous
EN LITEN AKUTUTRYCKNING…