EN LUNCHDEJT MED LILLKUSINEN OCH SEN EN KVÄLL PÅ APERITIVO…

Bra dag igår! Jag mötte en fin kompis mot kvällen för en middag på Aperitivo och en del av er kanske minns att jag och Per var där på nationaldagen men vi var inte så där jättenöjda med den kvällen. Det var förvisso på öppningsdagen men det var nästan inga gäster i lokalen och ändå fick vi vänta på maten orimligt länge och det kändes som att de flesta i personalen aldrig hade jobbat i en restaurang tidigare. Men går man på öppningsdagen så måste man ge det en chans till tycker jag.

Men först…

… kom vår älskade lillkusin Tage på lunchbesök med sin mamma. Vi bjöd på en tomatsoppa med basilika som går rätt snabbt att svänga ihop och av Viktoria så fick den 10/10. Återkommer med recept framöver.

Alltså den här lilla killen han är glad mest hela tiden. Förutom när han är trött eller hungrig. I övrigt så ler och skrattar han högt när man busar med honom. Tänk att han redan är fem månader om några dagar. Det går så fort. I morgon kommer lillpojken och det lilla flickebarnet tillbaka till stan igen efter att ha firat höstlov på Gotland. Mysigt att de kommer hem!

Mot kvällen mötte jag som sagt upp en fin kompis vid Aperitivo. Jag ville ju gärna ge den här restaurangen en chans till och satan i gatan så bra den har blivit. Maten var i toppklass och servicen var på topp. Anton, Åsa Ingrossos son, som håller i trådarna här i restaurangen har gjort ett riktigt bra jobb.

Så snyggt, eller hur! Den bästa av Ingrossos restauranger här i Stockholm tycker jag.

Jag tog pilgrimsmusslorna och de kan ha varit de bästa jag någonsin har ätit! Så missa inte den här krogen om ni är i Vasastan.

Nu är det äntligen fredag och jag ser fram emot en lugn och skön helg. Tanken var att vi skulle gå till Norra Kyrkogården i morgon för att tända ljus men det ska tokregna i morgon så vi får se hur det blir med det. Det kanske får bli på söndag istället.

Ha en fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  november 4, 2023

  Så mysigt med bebisgos! Ser fram emot det, om det blir nåt sånt i min familj. 🙂 Härligt att de bättrat sig på restaurangen. Kul när man blir överraskad åt det hållet!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   november 4, 2023

   Håller tummarna för att du också får uppleva det. Så magiskt! Ja den krogen har blivit så bra! Kram //Tina

 • Mamma C
  november 4, 2023

  Man måste alltid ge något nytt en andra chans om det inte var bra den första gången.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 4, 2023

   Eller hur! Det tycker jag också :-).

Previous
OCH DÄÄÄR GICK VI IN I NOVEMBER…