Mode

SER DE MÅNEN DÄR DE ÄR IKVÄLL…

Inlägget innehåller reklamlänkar för Boozt och Booztlet.com.

Helt otippat så blev det uppehåll i regnandet under eftermiddagen idag så vi tog en promenad upp till Norra Begravningsplatsen i Solna. Jag tog på mig min nya dunkappa från Sportamore men det var lite i varmaste laget för det var inte speciellt kallt ute. Mina boots från Lemon Jelly har jag haft i flera år. De är så sköna och perfekta när det är regnigt och blött ute. HÄR hittar ni årets modell. Jag har också skickat efter ett par nya boots som jag inte använt än. HÄR hittar ni dem. Mina glasögon kommer från Tells Optik i Visby.

Det är så vackert och stämningsfullt på den här begravningsplatsen. När vi kom så var det fortfarande hyfsat ljust och det var så fint med alla färger på träden.

Vi tände lyktor för min pappa och Pers föräldrar och undrade om de ser månen där de är ikväll… de är så saknade…

Under tiden hann det bli mörkt. Mysigt med eldar lite här och där och det doftade så gott.

Hoppas att ni också har en fin Alla Helgonahelg!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *