Allmänt,  Mode

EN LYXIG SÖNDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Ellos, Bubbleroom, Gina Tricot och KappAhl.

Igår kväll tänkte jag dela med mig av vad vi gjorde igår men det gick åt skogen. När jag skulle publicera inlägget så gick plattformen där jag har min blogg ner och de fick inte någon ordning på den så länge jag var vaken. Som tur var så var det något allmänt så det var inte bara min blogg som inte gick att komma åt. Men nu är den tillbaka och jag med den.

Igår strosade vi ner till City för att fortsätta vår spaning efter höstkläder. Det jag primärt var ute efter var en bas av grejer, typ ett par nya sneakers som passar till mina bruna byxor, en beige stickad tröja och ett par svarta vaxade byxor. Jag hittade allt faktiskt. När vi var klara så landade vi in på Scarpetta för en sen lunch.

Mina bruna byxor som jag trivs så bra i hittade jag HÄR. De finns även i svart och de kommer snart också att finnas i min garderob. Så sköna! Min topp finns HÄR. Min kappa har några år på nacken men en liknande hittade jag HÄR. De svarta byxorna med vaxad yta finns HÄR. Tyvärr brukar de snabbt ta slut men de kan ju finnas kvar i butik. HÄR finns liknande men bara kvar i M och L just nu. Kappan jag nämnde igår hittade jag HÄR. Jag ska visa hur den ser ut på i ett annat inlägg. Den finns i butik men verkar också komma in online inom kort.

Den stickade tröjan hittade jag HÄR och en superfin blus hittade jag HÄR.

Jag hittade ju ett par boots i lördags men de får nog åka tillbaka. Jag känner mig som Pippi Långstrump i dem. Jag vet inte vad som hänt men jag som alltid haft 37 i skostorlek började helt plötsligt dra 38:or och nu är det 39 som gäller i vissa fall. Har storlekarna blivit mindre eller är det mina fötter som börjat växa???

Däremot så köpte jag ett par sneakers som finns HÄR. Det syns inte på bilden men de är väldigt glittriga och ”blingiga” vilket jag gillar.

När det var färdigshoppat så åt vi lunch på Scarpetta. De har fått både ris och ros sedan de öppnade men nu var det vår tur att testa.

Jag älskar inredningen i restaurangen.

Så snyggt med olika val av stil i olika delar av lokalen och jag gillar när det finns soffor och coola stolar blandat.

Och maten då… Det är sällan jag är sugen på pasta men igår var jag verkligen det och den var supergod! Perfekt tillagad och servicen var det inte heller något fel på. Hovmästaren var kanske inte världens gladaste kille precis men allt annat vägde ju upp så det fick gå.

Nu ska vi packa våra väskor igen för ikväll åker vi över till Gotland. Det ska bli så spännande att få se hur det ser ut med det nya taket på plats. Tyvärr får vi vänta på snubben som ska fixa skorstenen vilket innebär att vi inte kommer att kunna elda i kaminen när vi kommer fram. Det kommer att vara svinkallt!!!

Vi hörs på Gotland!

KRAM!

5 kommentarer

 • Mamma C

  Ser mysigt ut på restaurangen. Vi har hört omdöme från våra vänner som varit där. De tyckte i det stora hela att det var bra. Men inget som gav någon wow känsla, så inget de tänkte gå tillbaka till igen.
  Ha det bra på ön nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Som sagt jag har också hört både men vi var supernöjda. Särskilt med inredningen! Jag kan tänka mig att gå tillbaka för maten vi åt var otroligt god. Tack nu är vi här och det känns härligt med några höstdagar på ön. Kramar //Tina

 • Jeanette

  På tal om att fötterna växer….. jag har fått lära mig den hårda vägen att fötterna plattas ut mer i hålfoten med åren (jag är 52) och kan då bli nån storlek längre, men plattare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *