Allmänt

EN MYSIG TJEJLUNCH PÅ VINÄGER…

Idag körde jag in till Visby för att möta upp mina fina härliga vänner; Jennifer, Kristin och Maria på en lunch. Vi hade alla en full eftermiddag med massor av jobb så det blev en snabblunch. Men vi hann med att avhandla både det ena och det andra under stunden som vi sågs.

Parkerade vid hamnen…

… och passerade Strandhäxan. Hemma i Vasastan, precis i våra krokar så finns ett litet hak som heter Sandhäxan som serverar gudomliga mackor… sandwich… är ni med? Det är Jerka Johansson mfl. som driver den (ni vet han skådisen från Bonusfamiljen) och nu har de öppnat Strandhäxan i Visby. Missa inte om ni vill äta mackor som är något utöver det vanliga.

Här möttes vi upp… på Vinäger och här inne är det så nära medelhavskänsla som man kan komma.

Jag beställde in Skagen med rostade potatischips. Supergott och fräscht!

Fina, fina vänner! Jag är så glad för att jag har dem i mitt liv. Nästa gång så blir det ingen snabblunch. Då blir det kanske till och med en LUS.

Ja sen brassade jag ut till Tofta igen och jobbade av en intensiv eftermiddag.

Just nu är jag så trött. Det har varit väldigt intensivt jobbmässigt den senaste tiden och nu hägrar ju semestern till midsommar. Då är det precis som att tröttheten bara sköljer över mig när det börjar närma sig. Slumrade faktiskt till en stund efter att jag stängt ner jobbet för dagen. Det var längesen…

Ha en fin uppstart på helgen så hörs vi!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *