Mode

HAPPY BIRTHDAY…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Monki, COS och Åhléns.

Idag, mot kvällen tog jag bussen in till Visby för att fira min systers födelsedag lite i efterskott. Det är så himla smidigt att bussen går förbi väldigt nära där vi bor och stannar alldeles i närheten där hon bor så det är lätt att kvista förbi. De har byggt världens finaste poolområde precis… om jag är avundsjuk… svar JA! Pool har legat längst ner på vår ”bucket list” för allt vi vill göra i Tofta eftersom vi bor så nära havet men nu klättrar den aktiviteten stadigt uppåt kan jag säga. De dagar då det är för blåsigt för att vara på stranden så vore det så himla härligt att kunna hänga vid poolen här hemma.

Min jeanskjol har jag köpt i en liten butik här i Tofta som heter Berså och det verkar vara sommarens plagg för just den här typen av jeanskjol verkar vara slut överallt. Men HÄR hittade jag en liknande. Min topp kommer från Zara. Min systers klänning finns nog inte kvar längre men den är inköpt HÄR och de har ju hur många fina klänning som helst.

Sladdade förbi en av mina absoluta favoritbutiker; ”Verkstan” här i Tofta och köpte två fina lyktor som jag tänkte skulle passa till deras nya poolområde.

Jag måste också tipsa om den här rumsdoften. Alltså vårt hus luktar verkligen som en sommarnattsdröm nu. Så fräsch! HÄR finns den.

Fyra jobbdagar kvar innan semestern startar upp. Jag är så taggad på semester så ni anar inte…

Vi hörs i veckan.

KRAM!

2 Comments

  • Mamma C

    Vi skulle också vilja ha en pool. Men det finns det inte plats till på vår lilla tomt.
    Vi får nöja oss med den gemensamma som finns på vårt område där vi bor.
    Kram Carin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *