Inredning

FÖRE OCH EFTER…

För ett år sedan såg vårt kök här i Tofta på Gotland ut som på den första bilden. Vi hade fått en ny spis, nya bänkskivor och en ny diskho på plats efter mycket tjat. Sen tog det tvärstopp för ingen hantverkare hade tid att hjälpa oss med resten. Småjobb som vi var ute efter är ju inte så attraktivt som att få ta hand om ett större projekt så vi har fått lägga ner mycket tid på att försöka få tag på hjälp. Som jag berättat om tidigare så är tanken att vi, när det blir bättre tider, ska riva ut hela undervåningen och få till något helt annat men tills dess så har vi ”sminkat grisen” som man brukar säga. Vi har gjort en liten minirenovering och nu har vi fått lite fler delar på plats. Puts på väggen, ett litet vinställ och idag kom äntligen köksfläkten som varit en följetong på plats.

På den första bilden skymtar ni att det finns ett par hyllor till höger i bild…

Det är tanken att det ska bli ett par hyllor här också på väggen till höger och jag var förbi smidesverkstaden här i Tofta idag för att snacka ihop mig med Håkan som har gjort snygga hyllor i stål/plåt till oss tidigare. Nu går han på semester så vi får vänta på dem tills han är tillbaka i början på augusti igen. Men de är värda att vänta på för han är så bra!

Våra kaffemuggar från ”Form från Skå” fick följa med oss ner till Gotland över sommaren.

Vilken värme vi har haft i dag hörreni! Magiskt… men så torrt det är. Lite regn nattetid skulle man ju inte tacka nej till så länge solen fortsätter att skina om dagarna. Det är som allra finast nu… när det aldrig blir riktigt mörkt, det är varmt även på kvällarna, fåglarna kvittrar dygnet runt och det är lugnet före stormen innan alla turister landar in.

I nästa vecka, inför midsommar, så kommer ön att fullkomligt explodera och sen kommer det att vara full fart här på ön fram till i början på augusti. Ni fattar att jag älskar den här tiden på året allra, allra bäst va?

Fem jobbdagar kvar sen är det S.E.M.E.S.T.E.R!!!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *