En riktigt bra present..

Inlägget innehåller en reklamlänk till Linas Matkasse.

Hello!

Yes, vilket flow jag fick idag. Jag har jobbat undan så mycket så att jag nästan inte tror att det är sant. Jag kände det ju på mig att det skulle vara en bra dag. Det behövde jag. Jag har varit så rädd att jag hade tappat min energi för gott men det hade jag inte…. den låg minsann där och lurade i vassen.

Jag måste berätta om den fina presenten vi fick av barnen i julkapp. Spot on verkligen… Vi fick en vinprenumeration från Vinoteket så nu kommer det fyra fina flaskor med rött vin hemlevererat till dörren hemma hos oss en gång i månaden framöver. Hur bra var inte den här presenten! Det ska bli så spännande att testa nya viner för vi är experter på att köra på “säkra kort”.

De är så duktiga på att hitta på roliga presenter våra ungar. Förra året fick vi Linas Matkasse i några månader och det var ju hur bra som helst så det fortsatte vi med under förra våren. Tyvärr har vi rest för mycket kors och tvärs och fram och tillbaka under hösten och ska nu också ett par månader framöver så därför har det inte funkat för oss. Det bygger ju liksom på att man är hemma och kan laga maten som kommer hem till dörren. Men så fort vi kommer att vara mer hemma så ska vi fortsätta med Linas för det var så himla smidigt och bra. Härliga recept verkligen!

Apropå att vara ute och fara så blir det en del resande framöver. I morgon åker jag upp till Åre/Östersund för att köra en HR-introduktion för nya ledare och ett seminarium utifrån ett önskat tema. Sen i nästa vecka blir det Norrköping och Lofsdalen och därefter är det inte många dagar kvar tills vi förhoppningsvis äntligen ska få lapa lite sol i Egypten. De har ju typ tre regndagar per år och det vore ju osannolikt att de tre dagarna skulle infalla just när vi är där men man kan ju aldrig veta. Vädret är ju lite upp och ner nuförtiden. Jag vill minnas att jag såg någonstans att det hade snöat i Egypten. Galet… Det blir också en sväng ner till Gotland men vi har inte bestämt när ännu. Ser fram emot att vi har en hel del roliga saker att se fram emot nu under februari och mars. Mina värsta depparmånader verkligen som jag måste fylla med roligheter, annars går jag under…

Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
I väntans tider