Allmänt,  Mode

MIDDAG HOS MAMI…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, KappAhl och Ellos.

Det blev en middag hos min mami till slut. På grund av Covid som jag berättat om tidigare så vågade vi inte ses inomhus när vi var över till Gotland. Men i söndags kände vi att det hade gått så många dagar att det kändes säkert. Mamma älskar att bjuda på middagar så min syster hämtade upp oss i Tofta för att sen landa in hemma hos henne för lite mat, vin och prat i några timmar. När det var dags att runda av tog vi bussen hem. Smidigt!

Mamma klarar sig fint trots allt. Det har nu snart gått fyra månader sedan pappa lämnade oss och det är så klart väldigt tungt mellan varven men hon är en aktiv person, är pigg och har många vänner runt omkring så på det stora hela så går det ändå bra.

Hon hade dukat så fint och så klart inledde vi med bubbel i glasen. En mysig kväll!

Idag har jag varit på jobbet vilket var superhärligt. Träffade på en del kollegor på Arlanda som jag inte sett på två år, rasslade av några möten och sen tog jag flygbussen hem igen. Nu väntar två intensiva jobbdagar och förhoppningsvis ska jag lyckas klämma in lite träning också… av de kroppsdelar jag kan träna…

Men först ska jag kolla in lite vårnyheter som kommit in. Det har varit väldigt sparsamt med inköp den senaste tiden men nu behöver jag inhandla lite nytt märkte jag idag när jag skulle till jobbet och det blev lite panik innan jag hittade något vettigt att ha på mig.

HÄR hittade jag kimonon. Toppen i beige HÄR, den prickiga toppen i chiffong HÄR, den gröna kappan HÄR, den svarta toppen HÄR och den bruna klänningen HÄR.

Ha en fin kväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *