Mode

VAD ÄR DET MED KVINNOR OCH LEOPARDMÖNSTRAT EGENTLIGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt och Åhléns.

Ja den frågan fick jag av min man häromdagen; vad är det med kvinnor och leopardmönstrat egentligen? Jag hade väl inget bra svar på det mer än att man tar ju aldrig på sig leopardmönstrat när man är ung men sen smyger det sig på med åren. För min del så handlar det nog mest om färgkombinationen svart, beige och brunt tror jag.

Så här såg jag ut igår när jag piffat till mig lite inför gårdagskvällens middag inne i Visby.

Men innan piffet så hade vi ett litet jobb att göra. Eller kanske inte vi… men Per. Alla våra betongpannor som legat på framsidan av vårt hus sen vi bytte tak skulle flyttas från framsida till baksida. Vi har försökt bli av med det där teglet men inte lyckats så alla tjuvar kan titta hit. Det är bara att komma förbi och hämta upp!

Det blev några vändor med skottkärran så jag fick serva med vatten mellan vändorna. Jag försökte komma med små glada tillrop som exempelvis ”se det som ett träningspass”. Vet inte om det var speciellt uppskattat precis…

Men fint blev det när det blev klart!

Mot kvällen tog vi bussen in till Visby och eftersom vi hade bjudit in oss själva och Philippa och Lilly på en fördrink hemma hos min mamma så hoppade vi av bussen hemma hos henne.

Sen promenerade vi bort till min syster och hennes man som bjöd på en supergod middag. Som Askungen lämnade vi sen Visby och tog bussen hem vid midnatt.

Min klänning som jag trivs så fantastiskt bra i hittar ni HÄR. Mitt skärp finns HÄR. Sen kunde jag ju ha dragit åt skärpet lite mer inser jag. Det ser ju ut som att jag har någon midja alls. Eller så är det helt enkelt så att den faktiskt har försvunnit någonstans på vägen…

Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har ju kanske redan sett vad vi pysslat med idag. En promenad bort till Gnisvärd för en lunch på Broman & Son och sen en sväng in till Visby för att hämta upp bilen som vi lämnade där igår. Vi hälsade på min mamma en snabbis och också min pappa på kyrkogården. Nu har ligger vi här i varsitt soffhörn framför brasan och inser att vi måste börja med middagen. Tiden sprang ifrån oss.

I morgon åker vi hem till Stockholm igen. Jag känner mig inte alls klar med Gotland men jag får trösta mig med att vi har en massa roliga grejer att se fram emot när vi kommer hem till vårt andra hem.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM!

5 Comments

 • Mamma C

  Så är det, tiden går alldeles för fort när man har roligt eller trivs.
  Mycket snygg klänning.
  Jag har inget just nu med leomönster i garderoben. Jo, förutom en sjal då.
  Kram Carin

 • Lena - gott för själen

  Hehe, ja det kan man undra. Vad är det med oss?! 🙂 Men det är ju så snyggt ju! Precis, inte många yngre har sånt utan det kommer med åren. Jag har några toppar i olika varianter. Men det är nog som du säger, blandningen av färger är det nog som lockar. Jag har ju den blandningen i inredningen också 😉

  Ha en fin start på veckan!

  Kram Lena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *