Familj

EN SPONTANFIKA PÅ STAN…

Idag gick jag ut för att få en promenad i det härliga vädret och gissa vem jag mötte när jag kom ut på Odengatan; jo Linda, min svärdotter, och barnen. De hade inte heller några planer så då bestämde vi oss för att gå till italienaren runt hörnet och ta en fika tillsammans.

Det är faktiskt förvånansvärt ofta som vi ”springer på varandra” lite spontant här i Vasastan och det är så mysigt tycker jag. Det roliga var att de precis hade pratat om att ”tänk om vi kanske träffar på farmor idag” och helt plötsligt så gick jag där.

Den här lilla damen hon har alltid något bus på gång…

… och är en tuff tjej med attityd. Men den där gesten har hon faktiskt ingen aning om vad den betyder som tur är.

Och den här då… älskade lillpojke! Vi hade inte sett varandra på väldigt länge nu så jag fick en superkram av honom när vi fick syn på varandra.

Men vilket väder vi fick idag! Rätt kyligt men solen värmer jättemycket så vi fick ta av oss jackorna när vi satt på fiket. Idag var det så mycket folk som satt ute och fikade eller tog ett glas, och uteserveringarna som nu ploppar upp överallt var fulla av soltörstande människor. Äntligen säger jag. Som jag har längtat efter det här. Man hör också dripp-dropp överallt och det är ju våren i sin renaste form.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Jag känner mig pigg igen men tröttheten kommer över mig lite plötsligt då och då så det är perfekt att den här helgen är väldigt lugn för oss. Hoppas att ni också har en fin och härlig lördag!

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *