Inredning

NÄR MAN BLIVIT BESATT AV POKALKRUKOR..

Inlägget innehåller reklamlänkar till CDON och Ellos.

Jag har ju blivit lite besatt av pokalkrukor i olika varianter. Jag köpte en till vardagsrummet när vi var på Ulriksdal för lite sen – HÄR hittar ni det inlägget – och när vi var på Hotell Havsbaden för två veckor sedan så hittade jag en minivariant som passar så bra in i vårt kök. När jag var i vår lokala blomsterhandel så hittade jag en till som jag nu ska försöka placera på lämplig plats.

Muggarna i stengods kommer från ”Form från Skå”.

Om ni, liksom jag, gillar pokalkrukor så finns det flera jättefina HÄR till bra pris just nu. Jag gillar ju även vaser som står på fot och HÄR finns en riktig skönhet till nedsatt pris just nu.

I övrigt så börjar jag känna mig lite piggare igen. Jag har inte så ont i halsen längre och har inte känt mig så trött idag förrän precis nu. Ska försöka hålla ut någon timme till för somnar jag till nu så kommer jag aldrig att somna senare ikväll.

Ha en fortsatt fin fredagskväll!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *