POKALKRUKAN ÄR PÅ PLATS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till SoffaDirekt och Artilleriet.

Om vi hade det ljust och härligt igår så kom vi ner på jorden med besked idag. Det har varit så mörkt så det blev aldrig ljust så ni får tyvärr hålla tillgodo med några murriga bilder.

Då har pokalkrukan fått landa in på sin plats i vårt vardagsrum och så här blev det. De passar ju bra när man har så pass höga fönster som vi har tycker jag. Den typen av fönster kräver liksom sina krukor. Nästa projekt är att hitta snygga elementskydd. Har spanat in några som jag ska kolla lite närmare på. Funderar också på att byta till mullvadsfärgade gardiner men det får vänta till nästa höst. Nu går vi ju mot vår och då vill vi ha en mer ljus känsla.

Vill passa på att tipsa om en bra webbshop som erbjuder allt från möbler till inredning. HÄR hittar ni den. Missa inte! Brevpressen som ni ser bredvid glasunderläggen har många år på nacken och kommer från en av mina favoritbutiker alla kategorier. HÄR är den!

Igår jobbade jag på Arlanda och idag blev det hemmakontor. Jag är verkligen så tacksam över att jag har möjligheten att varva för det tar ändå en timme lite drygt fram och tillbaka till/från Arlanda från dörr till dörr och det möjliggör att vi exempelvis lättare kan hämta lillpojken och det lilla flickebarnet då och då från skolan/förskolan. Det ska vi faktiskt göra i morgon och det är alltid så himla mysigt. Vi hämtar alltid upp Loa först och sen går vi och hämtar upp Majken. När vi kommer dit så kommer alltid Loas kompisar som är ett år yngre springandes för att krama om honom. Så gulligt!

Nu är middagen alldeles strax klar här… det är Per som varit kock nu de senaste dagarna så jag känner mig riktigt bortskämd. Det är bara att sätta sig vid dukat bord och idag serveras det någon form av risotto.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  januari 17, 2023

  Blev kanon fint i fönster med pokalkrukan.
  Härligt att sätta sig till dukat bord
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 19, 2023

   Tack snälla! Ja, verkligen lyxigt att slippa laga mat 🙂 Kram //Tina

 • Annika
  januari 20, 2023

  Och jag läste polkakrukan 😂😂

  • tiname@live.se
   januari 20, 2023

   Haha 🙂 Kram //Tina

Previous
EN UTFLYKT TILL ULRIKSDAL…