ETT FRISSABESÖK OCH LITE SHOPPING…

Hej alla ni som tittar in!

Den här dagen började med ett frissabesök för att fylla på med lite färg i hårbotten och sätta om mitt hairtalk. Så skönt att få fräscha till barret lite. Det kommer att bli svårt att vänja sig av med att ha lite tjockare och längre hår än vad jag har i mig själv. Det kommer väl bli som med mina naglar att jag fortsätter med med det här också. Jag gillar ju flärd. Och har jag tur och sköter håret ordentligt så kan man sätta om det upp till ett år. Gullan, min frissa, sa att jag har skött mitt bra så jag håller tummarna.

I kväll hann jag också med att springa runt i några butiker och fylla på garderoben lite inför hösten. Den här tröjan fastnade jag för. HÄR finns den. Jag gillar att det finns lite varmare toppar nu, men ändå med kortare ärm så här när sommaren är på väg att övergå i höst.

Den här färgen tokgillar jag. Dovt grön. HÄR hittar ni den här godingen.

Ikväll blev vi också lite lata och beställde hem middag från Vigårda genom Foodora. Både fantasin och orken att laga middag försvann puts väck. Shit happens…

Nu är det dags att packa inför att vi i morgon kväll reser ner till Gotland igen. Där väntar både sorgliga och roliga saker. Jag ska berätta mer så småningom.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Helene
  augusti 28, 2020

  Kram till Dig❤️

  • tiname@live.se
   augusti 28, 2020

   Ha en fin helg och kramar tillbaka <3 //Tina

 • Mamma c
  augusti 28, 2020

  Härligt med lite lyx och flärd. Du är så snygg i ditt hår.
  Ha en bra resa till Gotland nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 28, 2020

   Eller hu! Åh tack vad gullig du är. Vad glad jag blir. Vi sitter på färjan nu och det ska bli härligt att få komma dit igen. Kram //Tina

 • Ulrica Hållén
  september 9, 2020

  Snygging ♥️.. så himla fin!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   september 10, 2020

   Tack fina du <3 Kram //Tina

Previous
MÅNADENS LEVERANS OCH DAGENS TUR TILL ARLANDA…