Allmänt

PÅ VÄG…

Heeey!

Tittar in en snabb sväng och säger hej. Vi är på väg till Visby nu och sitter på Gotlandsfärjan och här har de nu tagit det där med avstånd till nästa nivå. Jag och Per har fått en egen ”fyra” där jag är placerad i ena änden och Per i den andra ha ha. Vi ligger på samma bokning och vi bokade oss två samtidigt men ska det vara avstånd så ska det.

Destination Gotland gör allt så himla bra med åtgärder för att människor ska hålla avstånd. Man släpps in i gaten i omgångar för att det inte ska bli för många där inne och när man ska gå av så får man också gå av i omgångar. Så bra ordnat.

Det är bara ett problem… att folk har så svårt för att hålla avstånd. Är man uppe och rör sig så har man alltid någon som flåsar en i nacken. Det är inte specifikt just här på färjan. Så är det lite överallt… framförallt när man är i en affär till exempel.

Nu ska jag luta mig tillbaka. Kanske kan det bli så att jag slumrar lite. Jag är bra på det!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *