Allmänt

ICEBAR I TOFTA…

Vid några tillfällen under sommaren så har Icebar gjort ett nedslag här i Tofta. Vi har missat dem hittills men igår kom de tillbaka och då gick vi ner till stranden och beställde varsin drink. Drinkarna serverades i glas av is så man fick välja om man ville ha en vänster eller högerhandske.

Rolig grej ju och fantastiskt vad man kan göra med is!

Just nu skulle jag vilja lägga is på min underläpp. Jag har hela läppen full av läskiga blåsor som gör så förbaskat ont. Jag brukar få det då och då men den här sommaren har det varit extra besvärligt. Jag har medicin och salva som brukar häva det värsta men det här var en riktigt besvärlig omgång. Otrevligt och dessutom så ser det obehagligt ut också. Morr!!!

Idag har vi altanhäng här hemma. Vi sitter i varsin solstol och bara kopplar av och njuter av de sista semesterdagarna. Ikväll ska vi iväg och träffa vänner. Det är dags att fira ytterligare en 50-åring. Firandena duggar tätt nu.

Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

    • tiname@live.se

      Ja jätteroligt att de fixar en massa häftiga grejer här. Ja, det är herpesblåsor och de kan blossa upp när som helst under året för mig så det finns nog fler triggers än solen för mig 🙁 Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *