FLYTT, FEST OCH LITE ANNAT…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMarket, Ellos, Bubbleroom och KappAhl.

Oj vad dagarna har rullat på i full fart här. Det har inte varit en lugn stund men idag halvligger jag här hemma i soffan och regnet bara öser ner där ute. Vi som skulle fixa och dona utomhus inför vintern var tanken men det gick åt skogen. Å andra sidan så är det rätt skönt att inte göra någonting idag eftersom vi var på middag hemma hos fina vänner igår med ett gäng roliga och sköna kompisar. Vi kom hem seeeent så lite trötta är vi idag. Men så roligt det var!

I fredags flyttade min mamma in i sin nya lya så efter jobbet hjälpte vi och min syster och hennes man henne att få allt på plats. Det går rätt snabbt när man är några stycken som hjälps åt och självklart så skålade vi i bubbel för att fira in det nya boendet. Hon kommer att få det så bra där och det verkar som att hon redan trivs som fisken. Igår flyttade vi bort det sista av våra grejer som vi har haft i mamma och pappas garage så nu är hennes hus i stort sett tomt och om ett par veckor flyttar de nya ägarna in.

Så här såg jag ut igår kväll innan vi satte oss i bilen och körde in till Visby. Min blus finns HÄR fast i en annan färg. HÄR finns en liknande som också hänger här hemma i min garderob numer. Kjolen kommer från Zara och har hängt med ett tag men HÄR finns en liknande. Och den HÄR måste ni kolla in. Modellen påminner om min och det är 70% rabatt på den. Älskar färgen! Skor som påminner om mina finns HÄR.

Nu väntar en ny jobbvecka och jag håller tummarna hårt för att vi får plåten kring vår skorsten på plats nu i början på veckan. Det var ett par killar här i fredags och tog mått för tydligen gör de den på verkstan och när de väl kommer hit och monterar den så går det tydligen väldigt snabbt. Längtar efter att få elda i kaminen nu.

Ha en fortsatt fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment
  • Mamma C
    oktober 2, 2022

    Så snygg du är och din outfit är jättefin.
    Så skönt att din mamma trivs i sitt nya boende.
    Kram Carin

Previous
NU STÄNGER VI FÖR SÄSONGEN…