LITE UR FORM…

Posted on

Ja så är det… just nu är jag lite ur form. Min rygg har spökat med mig mer eller mindre varje dag ett längre tag och det tar energi att gå omkring och ha ont hela tiden även om jag försöker att tänka bort det. Det konstiga är att den sidan där jag hade ont och där operationen skedde är helt smärtfri. Nu gör det ont på ett annat sätt på andra sidan och allt blir bara värre när jag tränar, är ute och går eller kör yoga.

När jag kommer hem till Stockholm igen ska jag på ett nytt besök hos naprapaten och då får vi se vad han säger. Han har inte vågat behandla mig eftersom jag var rätt nyopererad när jag var hos honom innan sommaren men nu kanske han kan göra underverk med mig. Jag hoppas på det. Jag behöver det!

I övrigt så har Per rest iväg för jobb i Milano några dagar men jag är glad över att barnen nu droppar in hit till Gotland efterhand. De kommer ner till ön av en tråkig anledning för vi ska på begravning på fredag. Deras farmor har somnat in och det är tufft för dem att ha förlorat både sin morfar och sin farmor inom loppet av ett år. De har stått varandra väldigt nära och nu har de bara sin mormor kvar.

Idag har jag jobbat undan en massa saker, tagit en lunchpromenad i det härliga vädret och ätit middag hemma hos min mamma. Känner mig trött så det bli en tidig kväll för mig. Men först ska jag krypa upp i soffan med en balja te och titta på Över Atlanten.

Nya tag i morgon. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica
  oktober 5, 2022

  Stor kram till dig raring, och barnen ❤️. Jag hoppas att du kan få ordning på ryggen snabbt!!
  Och jag hoppas att begravningen blir ljus och harmonisk mitt i sorgen.

 • Mamma C
  oktober 5, 2022

  Men så tråkigt med din rygg, hoppas du blir bättre efter besöket hos din naprapat.
  Kram Carin

Previous
FLYTT, FEST OCH LITE ANNAT…