Allmänt

NU STÄNGER VI FÖR SÄSONGEN…

Ja nu är det dags att stänga det här stället för säsongen. Vi stänger inte helt och hållet så klart för vi bor ju här lite då och då i längre eller kortare perioder året runt men allt utomhus ska plockas undan inför vintern vilket vi kommer att pyssla med mellan varven nu när vi är här på ön.

Ser ni taket? Det där taket som vi längtat efter så länge. Nu är det verkligen på plats och det senaste jag hörde var att plåtslagaren som ska fixa skorstenen ska komma på måndag. Wiieee så fint och bra det blir! Klurar nu på vilken typ, och vilken färg det ska vara på ytterdörren så har ni några bra ideér kring det så hojta till. Jag har en tanke men känner mig inte säker.

Växterna ska få övervintra i min mammas uterum och allt annat förutom ljusslingorna ska plockas in i förrådet och annexet.

Det börjar ju bli vedbrist i Sverige nu så vi passade också på att beställa ved i god tid så att vi har så att vi klarar oss i vinter. Ikväll kom därför en kille med 1,5 m3 som min hjälte till man har staplat in på ett säkert ställe så att ingen kan sno våra dyrgripar. Känner faktiskt folk som blivit bestulna på sin ved när de inte varit hemma och på plats så man får se om sitt hus. Nu har vi superfina grannar här på landet som har örnkoll på vårt hus och de reagerar direkt om det händer något konstigt hos oss när vi inte är här. Det är guld värt!

Dags att runda av den här kvällen. Vi hörs!

KRAM!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *