FÖRSTA BESÖKET PÅ ÖN FÖR DE HÄR TVÅ…

Posted on

Heeey!

Idag fick jag äntligen träffa de här två. Clara och hennes pojkvän Robert. Clara och jag är fd kollegor och nu besökte de Gotland för allra första gången. Så roligt att äntligen få ses igen och få höra om allt som de har hunnit med under dagarna här på ön. Jag hade satt ihop en gotlandsguide till dem och jag är imponerad över att de hann med så mycket som de gjorde. Och vad jag förstod så var de väldigt nöjda med sina dagar på ön.

Vi strosade runt inne i vackra Visby och uppdaterade oss på vad som hänt sen sist under stunden vi hade tillsammans innan de skulle ta färjan tillbaka till fastlandet. Vi passerade “Creperiet” och den fina gränden som ligger mitt emot tebutiken “Kränku” där vi gjorde ett stopp och handlade upp oss på te och annat gott. Sen tog vi en liten tur genom gränderna via Stora Torget och upp till Wallérs Plats där vi sa hej då för den här gången. Fint att få se henne igen!

Nu är det helg igen och den första semesterveckan har passerat. Det brukar vara så att vår första semestervecka får bli en vecka där vi tar allt som det kommer och den har verkligen innehållit både det ena och det andra som har varit roligt och mindre roligt. Nästa vecka har vi lite mer planerat. Det är en liten 4-åring som ska firas och sen ska vi åka upp till Fårö några dagar. Men helgen är ännu helt oplanerad. Vi har en del på vår “to do” här hemma men vi får se om vi tar tag i det. Kanske… kanske inte… som Björn Natthiko Lindeblad uttrycker det i årets sommarprat.

Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 11, 2020

  Måste vara toppen att fått en Gotlandsguid så man kan pricka av vart efter man besökt sakerna.
  Dotter med familj och vänner är på Gotland just nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Ja Gotland är den underbar plats att vara på :-). Kram //Tina

 • Maria
  juli 13, 2020

  Oj, Gotlandsgudie! Den skulle jag vilja läsa! Gillar din stil så jag skulle tippa på att jag skulle älska det du föreslår i en sån guide, skriv den gärna här! 🙂

  • tiname@live.se
   juli 14, 2020

   Åh tack vad gullig du är! Tack för en bra idé. Jag ska nog knåpa ihop en guide med bilder framöver. Kram //Tina

Previous
VÅRT UTEKÖK OCH EN JÄKLA MASSA KRÄMPOR SOM SPÖKAR…