FÖRSTA SEMESTERDAGEN…

Posted on

Idag när vi vaknade var det rätt risigt väder. Det hade regnat och det var svalt ute så när vi hade ätit frukost och tagit det lite lugnt så tog vi en sväng till några gårdsbutiker här i krokarna och köpte upp oss på lite lokalproducerade grejer. Återkommer med inlägg från vår lilla tripp.

Under tiden kom solen och värmen så när vi kom hem igen landade vi in på Tofta Beach Club för en lunch. TBC ligger precis ovanför strandkanten och i väntan på att det bland annat ska byggas ett hotell här så gör man det bästa av den byggnad som finns. Och det gör de bra! Men vi väntar in att hotellet ska hamna på plats så småningom. Det kommer att bli så grymt bra för Gotland och för Tofta.

Det var rätt lugnt när vi kom och idag fick vi sällskap av den yngsta i familjen. Men hon är inte så liten längre. Hon börjar bli stor nu…

Finaste Lilly!!!

Det blev en moules för mig och Lilly och sushi till pappan. Supergott!!!

Vill man inte äta på plats på “Upper deck” så kan man hämta enklare rätter i Matbaren. Eller hänga i loungen med något gott i glasen.

Efter ett par timmar var det dags att gå hemåt.

Alltså de där två…

Ja det var den första dagen på den här sommarsemestern. Inte så tokigt… En lugn skön dag utan planer som ändå blev fyllt med lite av varje efterhand. Precis som det ska vara.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA EN KOMPIS…