ON TOUR…

Posted on

Jag nämnde ju för er att vi var ute på vift häromdagen innan vi landade in på Tofta Beach Club och vårt första stopp blev vid Eskelhems Musteri. Här mustas det för fullt under hösten och här kan man också handla i den obemannade gårdsbutiken där man betalar med Swish eller med kontanter. Så trevligt ju! Precis så var det när jag var liten. Då fanns det jordgubbar och annat smått och gott som såldes vid vägkanterna och så la man pengar i en liten låda bara. Fantastiskt!

Flaskorna med must var slut men vi fick med oss en dunk hem.

Vi körde sen vidare till Sanda där Stenhuse Gård ligger. Här finns också en gårdsbutik med lokalproducerade produkter och jag älskar verkligen den här typen av butiker!!!

Vi köpte med oss ägg, saft, bär, färskpotatis mm.

Det känns alltid lite extra lyxigt med lokalproducerat, eller hur?

I förrgår blev det en tur in till Visby för att göra lite ärenden. Herrejösses vad folk det var. Jag hade totalt glömt bort att det var Almedalsveckan så vi gjorde det vi skulle så snabbt vi bara kunde och åkte hem igen. Fick strax efter veta att en kvinna blivit mördad i innerstan, mitt på ljusa dagen. Jag blir så otroligt ledsen och arg. Vad är det för fel på folk!?! Det har ju helt spårat ur det här. Nu vet vi ännu inte vad motivet var men oavsett så är det en fruktansvärd händelse. Att man inte kan få känna sig säker någonstans längre.

Igår blev det inte någon tur någonstans. Vi var bara här hemma och tog det lugnt. Jag planterade om några växter och skrotade runt. Skön dag! Idag har jag varit inne vid Visby och hjälpt mamma med lite av varje. Det händer spännande saker i hennes liv nu. Berättar mer i morgon.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juli 7, 2022

  Visst är det kul och bra när man kan köpa närproducerat.
  Såg i morse på tv:n vad som hänt. Det är så sorgligt att man inte kan var säker någonstans längre.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 8, 2022

   Eller hur! Så sorgligt det som hänt här i Visby… Kram //Tina

Previous
FÖRSTA SEMESTERDAGEN…