Allmänt

NÄR MAN FÅR FIRA EN KOMPIS…

Igår kväll var vi bjudna på födelsedagsfest hos en fin vän och fd granne till oss när vi bodde i Visby. Och vilket partaj det blev… vi åkte taxi hem med våra toftagrannar och vi landade inte in här hemma förrän närmare 02.30. Ja då fattar ni!

Den här ”boråstjäjen” är en basketlegend här på ön och har till och med vunnit SM-guld med Visby Ladies för ett antal år sedan. Nu har hon lagt basketkarriären på hyllan men hon har under åren skaffat sig ett enormt stort nätverk här på Gotland vilket var väldigt tydligt i går kväll. Vi var måååånga som ville komma och fira Sussi på hennes stora dag!

Värdinnorna och värdarna skötte sig exemplariskt!

Fina härliga vänner!!!

Det blev ett och annat glas cava och vi kunde sitta ute på innergården hela kvällen…

… när vi inte var inne och dansade till coverbandet ”Snöröj” som är hur grymma som helst! Fast just på den här bilden var det Sussis sambo som tog ton och sjöng för födelsedagsbarnet.

En superrolig kväll där bara tiden sprang iväg vilket vi märkte av idag. Vi var på gång att gå ner till stranden men sen kom vi aldrig iväg så vi blev kvar här hemma. Vi har pysslat med lite småsaker vilket var lämpliga aktiviteter idag. Nu har Lilly klippt gräset och snart är det dags för grill.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *