FREDAGSLUNCH PÅ TOFTA BEACH HOUSE OCH VÅR GRANNE HAR GÅTT BANANAS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och KappAhl.

Hej Hej!

Så skönt med fredag och helg. Vi startade upp den med en lunch på Tofta Beach House och vilken härlig sittning vi fick! God mat, bra service och soligt väder (även om det kom några moln precis när vi kom fram). Det här är en magisk plats. Det är ju så fint att vara här på sommaren men det är ju också en upplevelse att vara här vintertid. Snyggt är det också!

Det snöade ju jättemycket igår så det var gott om snö hos oss när vi skulle gå hemifrån. När det är snö, sol och vindstilla så är det rätt fint med vinter ändå.

Miljön inomhus är ju så förbaskat trevlig. Härliga färger och toner tycker till och med jag som annars har lite svårt för färgglada miljöer.

Jag åt en röding och Per en Iberico. Supergott och rejäla portioner.

Här skulle jag kunna sitta och blicka ut över havet i timmar. Vi sa just det att vi kunde ju ha tagit med våra jobbdatorer och tillbringat eftermiddagen här. Fast då hade vi väl inte fått så mycket gjort förstås.

HÄR och HÄR finns flera olika varianter på liknande tröjor som jag har i pile/fleece. Jag har två olika varianter och de är så sköna när det är ruggigt ute. När jag var yngre fanns bara fiberpäls i orange. Någon av er som minns dem? Sköna men anskrämligt fula. Jag tror att jag hade en som jag brukade ha i stallet så tack och lov för den här produktutvecklingen.

Nu har vi i alla fall stängt jobbveckan och går in i helgmood. Det blir en lugn och skön kväll här hemma för oss och vi omfamnar lugnet. Det är alldeles tyst här på landet men lite ljusare den här vintern än andra för grannen bredvid har gått bananas vad gäller julbelysning. Hela trädgården är full av blinkande lampor i olika färger men som tur är så ser vi inte det från våra fönster. Men det lyser ju onekligen upp utomhus vilket jag ändå tycker är mysigt så här i adventstider.

Ha en fin uppstart på helgen hörreni så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • kristin rees
  december 3, 2021

  Så härligt! ❤️

  • tiname@live.se
   december 3, 2021

   Ja fantastiskt!!! Kram //Tina

 • Mamma+C
  december 4, 2021

  Vilket ställe och förstår att det är rogivande att bara sitta och blicka ut över havet.
  Jag vet vilken tröja du menar, men jag hade ett Helly Hansen ställ. Inte så jäkla vackert det heller, fast inte lika ilsken färg som din tröja. Mitt ställ var den där mörka blå färgen.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 5, 2021

   Det här stället är verkligen helt magiskt. Man vill typ gå dit varje dag :-). Ha en fin söndagskväll! Kram //Tina

Previous
NÄR VINTERN KOM TILL GOTLAND…