I TOFTA SKINER ALLTID SOLEN…

Hej Hej så här på söndagskvällen!

Ja, de senaste dagarna har det faktiskt känts som om solen alltid skiner här i Tofta. Man glömmer de mörka och murriga dagarna väldigt lätt och tur är väl det. Jag tror faktiskt att det är pappa som fixat lite extra sol till oss de här dagarna för att han vet att vi i vår familj älskar solen. Han slängde in lite snö också när han ändå var igång så att det skulle bli lite extra ljust för oss.

Igår var vi inne i Visby och gjorde lite ärenden. Där snöade det och var helt mulet men när vi närmade oss Tofta igen så visade det sig att det var ju där solen var.

Igår kväll var vi på middag med Mallorcagänget och det var så himla kul att ses igen. Vi hade ju så himla roligt ihop under resan och lika roligt hade vi igår kväll. Fina vänner! På förekommen anledning så var vi lite trötta och slitna när vi gick upp idag men efter en promenad vid havet i strålande solsken så piggnade vi till igen. Och vilken fin promenad vi fick…

Det var lite svårt att slita sig härifrån för det var så himla vackert och rofyllt.

My happy place!

Tidigt i morgon åker vi tillbaka till Stockholm igen. Vi har lite att fixa och dona med innan vi reser tillbaka hit inför begravningen och för att fira jul. Det kommer att bli en annorlunda jul i år men vi ska försöka göra den så fin som vi bara kan trots allt.

Nu sitter jag här framför brasan och har det gött. Jag väntar in Per som varit inne i Visby och spelat padel med en av sina döttrar och sen ska vi fixa middag innan det är dags att börja packa ihop våra pinaler.

Ha en fin söndagskväll så hörs och ses vi i Stockholm.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • dianasdrömmar
  december 6, 2021

  Härliga bilder från ditt Gotland kram

  • tiname@live.se
   december 6, 2021

   Tack fina vän <3 Kram //Tina

 • Mamma+C
  december 6, 2021

  Så vackra vinterbilder.
  Ha en ny fin vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 6, 2021

   Tack Carin och tack detsamma! Kram //Tina

Previous
FREDAGSLUNCH PÅ TOFTA BEACH HOUSE OCH VÅR GRANNE HAR GÅTT BANANAS…