Mode

NÄR VINTERN KOM TILL GOTLAND…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns, Lindex och Bubbleroom.

Hej ni alla som tittar in!

I morse såg det ut så här vi vaknade här på Gotland. Nu förtiden är det inte så ofta som vi får snö på ön och när den väl kommer så brukar den inte ligga kvar särskilt länge. Men idag har det snöat och stormat hela långa dagen vilket är mysigt när man ska sitta hemma och kura, men mindre mysigt när man ska ut på vägarna som vi skulle idag.

Vid lunch krypkörde vi in till Visby och Per droppade mig hemma hos mamma. Jag jobbade därifrån under eftermiddagen under tiden Per lämnade vår bil på verkstan för oljebyte, kolla av däcktryck mm. Mot kvällen hämtade min syster upp oss för att åka iväg och träffa prästen och han känns så bra. Ödmjuk, lugn och modern vilket vi gillar. Därefter åkte vi till Växthuset och beställde blommor som pappa önskat. Det kommer att bli en vacker begravning. Det känner jag mig säker på!

Ja så här kan man se ut när man får in snö i både mun och näsa haha…

Min mössa har jag köpt HÄR. Jag älskar Carin Westers mössor! Min dunkappa är från förra året men HÄR finns en liknande som är slut på nätet men kanske kan ni hitta den i butik. Däremot så finns den kvar i en annan färg som är SÅ snygg. HÄR finns den! Jag har ju en beige dunkappa också som ni kanske har sett och som jag trivs så bra i. I det HÄR inlägget så kan ni se hur den ser ut och HÄR hittade jag en liknande.

Just nu är det inte så mycket glass och ballong här på boggen men ni får helt enkelt följa med mig på den här resan som så många av er redan gjort innan mig. Ibland är livet uppåt och ibland är det nedåt men vi är alla vid gott mod trots allt även om vi gråter en skvätt då och då. Men vi skrattar också mellan varven. Livet liksom, eller hur?

Nu börjar vinterstormen att lugna ner sig här utanför vårt hus och vi sitter och kurar framför en brasa. Mysigt ändå!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma+C

  Visst är det vackert när flingorna yr eller dalar ner på marken. Bara den ligger kvar till jul så att det blir en riktig härlig julkänsla då.
  Annars så gillar jag snön bäst på kort 🙄😉 bara.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja vi håller tummarna för att den ligger kvar till jul men tyvärr brukar inte snön bli särskilt långvarig här på ön. Vi får nöja oss med att den kom i adventstid :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *