Allmänt

FULL RULLE OCH IDAG HAR VI FIRAT FÖDELSEDAG…

Ja oj vad det snurrade på fort helt plötsligt. Efter en lugn helg så small det bara till så jag har inte hunnit att titta in här på bloggen. Ikväll har vi också firat min syster som fyller år idag. Det blev god mat och en grymt god tårta efteråt. Jag äääälskar ju grädde så det var en tårta helt i min smak som serverades ikväll!

Idag har vi också fått besked om när vår lilla utbyggnad av altanen ska ske. På torsdag kör snickarna igång och det ska bli så spännande. Äntligen ska grillen och muurikkan få plats vid uteköket. I veckan efter midsommar kommer våra nya bänkskivor och den nya vasken att komma på plats. Det toklängtar jag efter. Tyvärr kommer ingen att ha tid att ta bort kaklet och putsa upp väggen så det får vi vänta på lite till. Spisen levererades i torsdags men naturligtvis så gick inte det helt problemfritt. Den installerades och så långt gick det bra men sen när vi skulle bränna in ugnen så började ugnen att låta förfärligt. Som en turbin ungefär. Hörselkåpor på typ. Idag kom en snubbe och kollade på den och då visade det sig att en bit från en sådant där vitt litet buntband som brukar sitta runt kablar ibland hade fastnat i fläkten. Nu är skräpet borta och ordningen är återställd.

Dags att runda av den här tisdagen. Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

 • mamma C

  Dagarna bara rusar iväg när man vill att tiden ska stanna upp lite.
  Tårtan såg magisk ut, mums.
  Kul att ni kan starta upp er utbyggnad och att det inte var något stort fel på er nya spis.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Eller hur! Ja den var sååå god den där tårtan. Det ska bli superspännande i morgon när grabbarna kommer och sätter igång. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *