GOTLAND LEVERERADE KUNGLIGT IDAG…

Hej Hej!

Den här lunchpromenaden kommer jag att bära med mig länge. Att få starta dagen med att solen lyser från en klarblå himmel gör ju ingen ledsen men att få gå ner till stranden en stund på lunchen och uppleva det här efter månader med ett mörker som har legat som en våt filt över oss… det är woooow på riktigt! Vilken leverans…

Ljuset idag var helt magiskt och det är fantastiskt att få en sådan här dag i januari. Det är ju en bonus. Det hör ju inte till vanligheterna att det är vindstilla på den här ön heller och solen värmde faktiskt.

Där kom det där fåniga leendet igen haha…

Per är nu på väg till Kneippbyn för att spela padel med kompisar. Utomhus…burr… och jag hade egentligen tänkt att jag skulle styrketränat här hemma ikväll. Men jag har precis bestämt mig för att ta en vilodag istället. Jag tog ju en ordentlig PW-runda i förrgår och körde yoga igår. Styrka får det bli i morgon istället. Det får helt enkelt bli en kväll med The Crown. Jag har gått in på tredje säsongen nu och de har, på grund av att tiden går, bytt ut skådespelarna mot nya. Det tar alltid lite tid för mig att ställa om och jag saknar de som spelat huvudrollerna i säsong 1-2. De var hur grymma som helst!

Ha en fin mitt i veckankväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Monica
  januari 13, 2021

  Trodde jag skulle träffa dig👵

  • tiname@live.se
   januari 13, 2021

   Vad synd att vi inte sprang på varandra. Jag gick förbi ert hus häromdagen och spanade efter dig 🙂 Kram //Tina

 • Mamma C
  januari 14, 2021

  Vackert.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 14, 2021

   Ja, ljuvligt! Kram //Tina

 • Josefine A
  januari 14, 2021

  Vi måste få till en stund där vi kan prata Om the Crown. Jag var helt besatt när jag kollande precis innan jul:)

  • tiname@live.se
   januari 14, 2021

   Jaaaaa den här serien måste analyseras och det finns ingen jag hellre skulle vilja göra det med än dig. Vi hörs om det <3 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 27, 2021

  Men wow! Vilken dag! Det ser verkligen underbart ut. Förstår att du njöt. Man verkligen törstar efter solen nu efter denna höst och vinter.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   januari 29, 2021

   Ja, den här dagen kommer jag aldrig att glömma. Vilken magisk januaridag <3 Kram //Tina

Previous
STORYTEL READER – EN AV MINA FINA JULKLAPPAR…