Mina dagar

GRILLADE MACKOR PÅ MENYN…

I kväll gjorde vi det enkelt för oss här hemma och grillade mackor. Fy tusan vad gott det är! Alla har vi alla möjliga olika varianter på mackor och den där lilla maskinen är snabb som bara den så vi fick faktiskt till en gemensam middag även om det blir lite spring upp och ner för att ladda grillen med nya.

Nu är det soffhäng med glögg som gäller. December är ju en härlig månad vad gäller mys och fix i alla möjliga olika former och glöggmyset får högsta betyg. Julklappsprojektet är mer bekymmersamt. Jag började ju så bra men nu har jag helt kört fast. Jag har en grym idétorka just nu och vet inte hur jag skall hitta tillbaka till mitt flow…
Ha det så bra i decembermyset!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *