GRILLMIDDAG MED EN AV MINA FINA…

Posted on

Hej på er alla som tittar in!

Igår kväll fick vi äntligen umgås med en av mina fina vänner som jag lärde känna på högstadiet. Efter tonåren skildes våra vägar tyvärr åt. Maud flyttade till Italien och jag till Norrköping. Skilda världar ha ha :-). Men vi har alltid hållit kontakten under alla år. Vi försökte att komma på hur vi har hållit kontakten för nu pratar vi om en tid långt innan Facebook och till och med innan mail och internets tid men vi klurade faktiskt aldrig ut hur. Vi måste ha brevväxlat på klassiskt vis kom vi fram till. Känner ni igen er i det här med brevvänner som man hade förr? Kan ibland sakna det där med att få ett handskrivet brev hem i brevlådan…

Ser ni att det kommit fler kabelsnurror (kabeltrummor heter det visst) på plats? Vi lyckades få tag på några till och har nu några som ska fungera som både loungebord och avlastningsbord. Jag gillar det där nötta och slitna.

Vi grillade, drack rödtjut, hade det allmänt mysigt och pratade i kapp. Kvällen var också så skön så vi kunde sitta ute hela kvällen. En bättre torsdagskväll helt enkelt.

Idag har jag min sista permitteringslediga dag och jag ska njuta av den så mycket jag bara kan! Jag har lite på min to do-lista och jag ska styra upp morgonkvällens kräftskiva. Jag ska njuta lite i solen också. Vilken skön högsommarvärme vi har nu. Det känns så konstigt att flera av våra sommargrannar har lämnat ön och vi brukar också åka tillbaka till Stockholm i mitten på vecka 32 men här känns det som att vi är mitt i semestern fortfarande. Känns himla bra!

Nu är det dags att ta tag i den här dagen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
MITT UTE I INGENSTANS LIGGER RUTE STENUGNSBAGERI…