TOFTA STRAND…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, Cos och Bubbleroom.

Hej Hej!

Wow vilken sommardag… Här står jag med ett fånigt leende på läpparna. Första frukosten ute och första matlagningen till lunch i uteköket idag. Vi har mest varit här hemma och pysslat; plockat fram alla grejer och njutit av solen och värmen. Det blir som en gryta på vår altan så det var hot hot hot idag!

På eftermiddagen gick vi förbi sommarbutiken och köpte varsin glass och sen vidare ner till stranden.

Det var så skönt där idag och det var några tappra själar som badade också.

Försommarvita ben ha ha… det bjuder jag på… Jag kände på vattnet och det var inte så kallt som jag trodde. Men inte tillräckligt varmt för att jag skulle ta mig ett dopp. Det måste vara varmt både i vattnet och i luften för att jag ska bada. En riktig badkruka är jag!

Min linneklänning har hängt med mig i många år nu. Ni hittar ni en liknande i ett linneliknande material som är supersnygg och till ett bra pris HÄR. HÄR finns en längre variant i linne och HÄR finns en snygg variant med knappar.

Nu ska det klippas gräs här hemma och sen ska det grillas. Det är fortfarande så lugnt här runt omkring oss. Inga grannar har kommit ner till ön ännu men jag antar att de kommer till midsommar… Vi passar på att njuta av lugnet så länge vi kan. Försommaren på Gotland är fantastisk!

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Kia
  juni 13, 2020

  Ja vilken sommardag vi fick👌💫☀️. Tänkte faktiskt åka till Tofta o lägga oss i en grop men tyckte det blåste för mycket. Ha det gott och hoppas vi ses snart❤️🥰

  • tiname@live.se
   juni 13, 2020

   Ja, det var en så härlig dag det här! Det blåste en del idag men det blåste från öster och då är det alltid helt vindstilla på stranden på den här sidan. Hur lugnt och skönt som helst. Jaaa vi måste ses snart. Kramar <3 // Tina

 • Mamma C
  juni 13, 2020

  Så härligt ni har det.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 13, 2020

   Ja, det blev en riktigt fin dag! Kram //Tina

   • Biggeros
    juni 14, 2020

    Hej, kikar in till dig via Dianas drömmar=)
    Vilken mysig blogg du har och så fint ni bor. Njut innan alla sommargäster kommer=)
    Trevlig kväll <3

    • tiname@live.se
     juni 14, 2020

     Tack snälla du och du är så välkommen hit <3 Alla Dianas vänner är mina vänner :-) Ja, Gotland har aldrig varit så folktomt som det är just nu och på ett sätt är det skönt men jag tänker på alla vänner i besöksnäringen som kämpar nu. Jag hoppas på att det kommer några fler framöver. Ha det fint! Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  juni 14, 2020

  Ser alldeles underbart ut kram

  • tiname@live.se
   juni 14, 2020

   Magiska dagar här på ön just nu 🙂 Kram //Tina

Previous
JAG HANN PRECIS…