VI TOG EN SVÄNG PÅ STAN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Buttericks, Jollyroom, KappAhl och Stor & Liten.

Vilket fantastiskt fint höstväder vi har haft idag. Strålande sol från en klarblå himmel. Vår plan för dagen var att gå ner till City för att kolla på en ny köksfläkt på IKEA som har öppnat en ny butik i Gallerian. Det är hur bra som helst att de öppnat en butik där tycker jag och den var faktiskt större och bättre än jag hade förväntat mig.

Men först tittade vi in HÄR för att köpa den sista födelsedagspresenten till Loa som har fyllt 6 år. Det blev den HÄR som stod på hans önskelista och som han kan ha på sig nu när det börjar dra ihop sig till Halloween. Han kommer också att få det HÄR klassiska spelet som har absolut det bästa priset just här. På alla andra ställen får man lägga på 150 kr vilket är en stor skillnad. Han hade också önskat sig Pokémongrejer så den HÄR och den HÄR klickade jag hem till honom häromdagen.

Majken som fyllt 4 år kommer bland annat att få den HÄR och jag tror att hon kommer att bli rejält överraskad. När vi gick på stan för rätt längesen så stod hon och tittade på just den och sa; “jag har önskat mig den här, men mamma tycker att den är för dyr”. Haha, gullunge! Hon kommer också att få ett par glittriga ballerinaskor som finns HÄR och lite annat smått och gott.

Det var så galet mycket folk på stan vilket vi inte hade förväntat oss en söndag helgen innan lön. Vi stötte också på ridande poliser och dessa vackra ekipage mitt på Hötorget. Så fascinerande att hästarna är så lugna när det är så mycket tjo och tjim och trafik runt omkring dem.

Vi blev rätt snabbt klara med det vi skulle så vi gick tillbaka till Vasastan igen och sladdade förbi Lillebrors för att köpa bullar till eftermiddagsfikat.

Jag älskar verkligen våra kvarter här i Vasastan. Här finns allt vi behöver precis utanför husknuten; allt från matvarubutiker, övriga butiker, krogar, barer och caféer till parker, bra kommunikationer och närheten till City. Vår lilla gata är också så lugn och mysig. Vi kan till och med se stadshuset härifrån.

Den här helgen bara sprang iväg. Nu är det redan söndagskväll och en ny vecka väntar runt hörnet. Vi är i slutet på oktober nu, vi ska snart ställa om till vintertid och gå in i november. Jag ser farm emot det! Vi ska fira jul här uppe i Stockholm i år och då kan man alltid gå lite mer all in vad gäller advents- och julmys här hemma. Jag gillar verkligen den här tiden på året men när vi kommer fram till januari… då vill jag gärna snabbspola fram till april.

Ha en fin söndagskväll hörreni!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • E
  oktober 23, 2022

  Ha ha både Majken o mamma vet vilka knappar de ska trycka på hos farmor- helt rätt 😃 självklart skall du öppna plånkan och glädja dem med exakt det de vill ha! Keam

  • tiname@live.se
   oktober 23, 2022

   Precis så är det HAHA.. man vill liksom ge dem allt :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  oktober 24, 2022

  Vilka fina presenter som barnbarnen kommer att få.
  Härligt att bo så nära till allt men ändå ha det lugnt och skönt på sin gata.
  Ha en bra ny vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 26, 2022

   Ja, jag vet att jag skämmer bort dem alldeles förskräckligt… Det är svårt att låta bli. Kram //Tina

Previous
VI SMYGSTARTADE HÖSTLOVET…