HAR NI ÄTIT SEMLA IDAG…

Hej Hej,

Jag tittar in och säger hej en snabbis. Är supertrött efter en intensiv jobbdag och därefter en tur in till Visby för att storhandla. Gaaahhh, det tog emot så mycket men det är skönt att det är gjort. Vi har varit duktiga och styrt upp luncher och middagar för hela veckan och helgen så nu har vi nästan allt här hemma förutom ett par färskvaror som vi fixar i slutet på veckan.

Har ni ätit någon semla idag? Jag är egentligen inte så jätteförtjust i semlor. Det är så himla sött och så mycket bröd men en om året brukar jag vilja klämma. Jag som älskar grädde skulle vilja ha dubbelt så mycket grädde än vad det brukar vara och helst ska den vara osötad också.

Nu ska jag kolla in Lyckoviken (jag kan inte sluta se nu när jag har börjat fast jag egentligen inte tycker att den är någon höjdare) och är det någon mer än jag som ser både Lyckoviken och Elitstyrkans hemligheter som har reflekterat över att “Nettan” i Lyckoviken och Pam i Elitstyrkans hemligheter är sjukt lika. De är lika till utseende, rösten och dialekten. Nästan läskigt…

Sen blir det bums i säng!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment
  • Mamma C
    februari 16, 2021

    Elitstyrkans hemligheter ser jag men inte Lyckoviken.
    Kram Carin

Previous
RECEPT PÅ JORDGUBBSPAJ OCH NÅGRA BOKTIPS…