NÄR VÅREN OCH SOLEN TITTADE IN…

Posted on

Hej på er!

Det här behövde jag idag; att solen tittade förbi. Håller mig hemma idag eftersom jag inte lyckats mota bort den där förkylningen som jagat mig så länge. Den har liksom legat och lurpassat sen innan vi reste till Egypten men med förkylda småkottar och en förkyld man i huset så är det kanske inte så konstigt att den fick fäste till slut. Jag var helt sänkt igår och jag orkade inte göra någonting. Jag är inte jätteförkyld men jag har haft så förbaskat ont i bihålorna, ont i halsen och så är jag helt matt och trött. Så nu proppar jag mig full med antivirustabletter och Ipren… och sol… och nu har det värsta släppt känns det som. Jag ska bespara er detaljerna ha ha…

Det var så härligt att öppna upp balkongdörrarna idag och släppa in lite vårluft… och att få se solen på väggarna inne i vårt vardagsrum, det mår man bra av. Annars ser väderprognosen lite sisådär ut nu framöver. På torsdag reser vi ner till Gotland igen och där brukar vädret generellt vara lite bättre än här i Stockholm så jag hoppas på mer sol där.

Gotland ja… som jag längtar dit nu. Det ska bli så mysigt att få gå längs havet och få njuta av lugnet igen och kanske lägga upp lite planer för våren. Vi har en del att röja på tomten som vi skjutit på hur länge som helst. Det är kanske i vår det händer? Jag vill också hinna med att besöka ett nytt bageri som öppnat i Tofta där vi bor och besöka mina två favoritinredningsbutiker Berså och Stylemood.

Hoppas att den här veckan går snabbt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • mamma C
  mars 3, 2020

  Skönt att du känner dig bättre och vårsol gör en både pigg och glad.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 3, 2020

   Det går lite upp och ner men jag vill tro att det går åt rätt håll nu. Mer sol så kanske det går snabbare :-). Kram //Tina

 • ulrica
  mars 5, 2020

  Åh, det är så himla fint i ert vardagsrum.. gillar det verkligen!! Nu är det beslutat att en valen xl flyttar in hos oss också, vi ska bara komma överens om färg.. jag vill ha en ljust beige och Micke skriker NEEEJ för han tycker dom blir så solkiga fort och vill ha en mörkgrå. Nåväl, vi får väl se vem som vinner :-). Den där vårsolen lyser som sagt med sin frånvaro, men jag håller tummarna att det vänder snart och blir riktig fin och härlig vår. KRAM

  • tiname@live.se
   mars 5, 2020

   Tack vad gullig du är <3. Blev det en Valen XL ändå? Jag tycker det är ett bra val. Får den den plats så kommer ni inte att ångra er. En perfekt soffa att krypa upp i och ligga sked i. Hoppas att ni kommer överens snart. Ni får väl "klunsa" sax sten och påse om det ha ha... Kramar tillbaka till dig //Tina

 • Du har ett sånt vackert vardagsrum. Ännu vackrare blir det ju med solljus. Och så det där hästhuvudet förstås. Bäst av allt 😉

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 9, 2020

   Åh tack Lena <3. Ja solljuset ja... så underbart! Och pållen på väggen ja... en riktig favorit! Kram //Tina

Previous
VASALOPPSSÖNDAG OCH JAG ORKAR INTE VARA OROLIG ÖVER ALLT…