Allmänt

HAR NI SETT EXIT…

Halloj!

Jag har ju som blivit lite besatt av serier de senaste månaderna och jag ha avverkat både det ena och det andra från ”The Crown” och ”Älska mig” till ”Behind her eyes”. Ett annat tips till er som inte redan har sprungit på ”Exit” är att kolla in denna norskproducerade serie på SVTplay.

Den här serien är verklighetsbaserad och grundar sig på intervjuer med fyra stenrika kompisar från Oslos finansvärld. De pratade öppet om sitt hemliga dubbelliv. Även fast de var gifta och hade familjer, levde de ett dubbelliv med fester, knark, älskarinnor och prostituerade. Det är deras berättelse som utgör grunden till ”Exit”. Så overkligt att det faktiskt är så här saker och ting kan gå till i en värld som är så långt ifrån min men jag kunde inte sluta och titta. Nu håller jag tummarna för att det blir en tredje säsong.

Ja, det var ett serietips så här på sena onsdagskvällen.

KRAM!

6 Comments

 • ulrica

  Nej, den har jag inte sett. Just nu frossar jag i sköna lifestyle-serier som tex Brita och Kalle Zackari’s båda säsonger av ”Hjälp jag har köpt en bondgård” och dels skrattar hejdlöst åt dem och dels lär oss mycket nyttigt :-). Så blev det när vi flyttade ut i skogen *haha*.. nejdå, jag skojar lite också. Jag frossar i massor med serier men just denna har jag missat och ska kolla in!!

  KRAM

  • tiname@live.se

   Den här serien är nog raka motsatsen till lifestyleserier. Galet obehaglig emellanåt men väldigt fascinerande ändå på något konstigt sätt. Helt klart sevärd! Kram //Tina

 • Peggy

  Började titta på denna serie, men tyckte den var fruktansvärd och kunde inte titta klart ens på första avsnittet.

  • tiname@live.se

   Ja, den är väldigt speciell och jag var också skeptisk när jag såg första avsnittet men den blev bättre och bättre även om den speglar en värld som är långt ifrån min och är obehaglig stundtals. //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *