Mode

HEJ DÅ FEBRUARI… HEJ MARS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.

Fördelen med att jobba mycket så här års är att januari och februari, som inte direkt är mina favoritmånader, bara susar förbi. Nu har vi klivit in i mars och även om mars ofta kan vara väldigt lik februari så kommer det ändå fler och fler små tecken på att våren är på väg. Nu har staren kommit också och då kan vi börja räkna starur; för det är så att när staren har kommit till Gotland så får man räkna med sju starurar innan våren kommer. Bakslag brukar det kallas i övriga landet.

I måndags unnade jag mig en dags ledigt och då var planen att jag skulle shoppa lite nya kläder vilket är så välbehövligt. Jag tog pendeln ut till MOS och hann shoppa en klänning innan jag stötte på en fin vän från Visby. Hon och hennes familj var på väg ut till Arlanda för att dagen efter resa utomlands på solsemester.

Fina, glada Jessica… bland alla klädställningar så bestämde vi att mötas upp en timme senare för ett glas och det gjorde vi. Vi hade så mycket att babbla om så hon skickade ut familjen till Arlanda i förväg och så brände vi av några härliga timmar tillsammans. Det blev ingen mer shopping den dagen haha…

När jag har mycket jobb omkring mig så brukar jag se till att få lite ledig tid emellanåt och hitta på roliga saker för att kunna bryta. Det är annars lätt hänt att fastna helt och hållet i jobbtankar men det har jag lärt mig med åren; vikten av att blanda jobb och privatliv för att få en bra balans.

I veckan mötte jag upp min kompis Maud som jag lärde känna i tonåren. Vi brukar sammanstråla både här i Stockholm och på Gotland med jämna mellanrum. Den här gången bestämde vi oss för att mötas upp på Fondueboden (vid Vanadisplan) för att äta en klassik Fondue. Jag var tidig eftersom jag kom med bussen från Arlanda så jag tog ett glas Cava och andades ut lite i väntan på att Maud skulle dyka upp.

Fina vänner ska man vara rädd om!

Jag älskar fondue och det här stället är kanske inte det mest fancy inredningsmässigt men deras fondue är den bästa!!! Man får in obegränsat med mat och när man går därifrån så håller man på att spricka…

Tyvärr lurade servitrisen på oss en Pinot Noir som inte var det roligaste. Det smakade typ saft… men de bjöd på ett annat vin lite senare som var mycket bättre.

Ska man dricka en bra Pinot Noir så tycker jag att man ska välja den här. Vi drack den igår till en klassisk fläskfilé med potatisgratäng. Den passar bäst till ljust kött. Så god!

Idag har vi varit en sväng på stan. Korta kappor är ju på modet just nu och jag slog till och köpte den HÄR. Så nöjd! Den HÄR är också så fin. 25% för medlemmar just nu och då har de ett bra pris redan innan.

Sladdade också införbi en av favoritbutikerna; Different Things som ligger i Sergelgången. Man vill typ ha allt!

Nu håller Per på att starta upp middagen här så jag ska runda av och hjälpa till.

Hoppas att ni har en lika bra helg som jag har!!!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *