Mode

PAMPAS MARINA…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Gina Tricot.

Startskottet för våren för mig är när vi första söndagen i mars äter frukost framför TV:n och tittar på Vasaloppet. Jag har ju annars noll intresse för idrott men just Vasaloppet har ett magiskt skimmer över sig på något sätt. I år var det förvisso väldig disigt och dimmigt men ja ni fattar…

Vi skulle egentligen ha umgåtts med Lillkusinen idag men han fick feber så när vinnaren kommit i mål så pallrade vi istället oss ut en sväng och gick vi förbi Karlbergs Slott, och sen vidare till Pampas Marina. Här kan man så klart ha en båtplats men man kan också bo här; antingen på egen båt eller i Aquavillor med utsikt över till Kungsholmen och Hornsbergs Strand.

Så coolt med egen båtparkering intill huset istället för bilparkering.

Om det inte låg så avsides så skulle jag nog kunna tänka mig att bo här i en Aquavilla. Men vad jag förstår så ska området precis bakom bebyggas. På ett sätt intressant men på ett annat lite synd för då kommer charmen med den här marinan att försvinna.

För charmigt är precis vad det är!

Idag när vi var där så fanns det två krogar som var öppna. Grodhavet och K4. Både ställena får både ris och ros vad gäller mat och service men om man vill ta ett glas med ett mysigt läge vid vattnet så är det värt att sladda förbi.

Dagen till ära så invigde jag min nya korta jacka som jag nämnde igår. Jag tog på mig en tjock tröja under eftersom jag inte visste hur kallt det var ute så jag ser ut lite som en Michelingubbe men jag bjuder på den haha… HÄR hittar ni den med 25% rabatt för medlemmar även idag. Jag såg nu att vissa storlekar har börjat ta slut. Jag har L i min för jag ville få plats med en tjock tröja under men jag skulle kunna ha en M.

Vad händer då i kommande vecka… jo det blir hemmakontor nu ett par dagar. Snickarna ska komma förbi och göra en bedömning av vad som behöver göras åt våra tak i kök och vardagsrum efter vattenskadan. Eller efter och efter… de gjorde en ”provtryckning” med vatten i förra veckan och det det läcker fortfarande in så för att göra en lång historia kort; hålet där det läcker in har hittats, det ska åtgärdas och sen ska våra tak renoveras. Finally, efter sju månader. Om vi kommer att vilja ha kompensation för allt slit och tid vi lägger ner på det här. Svar JA!!!

På tisdag reser vi över till Gotland igen. Det blir en rätt kort sväng den här gången med det ska bli mysigt att få umgås med familj och vänner… och få gå ner till havet igen. Behöver en dos av hav just nu känner jag.

Ha en fin avslutning på helgen. Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

  • Lena - gott för själen

    Den jackan såg verkligen supermysig ut!

    Där på Pampas har våra bekanta (freedomtravel.se ) sin husbåt. De har legat där i många år. Själv har jag varit där och ätit lunch på nån av restaurangerna, för många år sen. Då var det helt ok, men det tenderar ju att hända mycket saker i den branschen, både till det bättre och sämre.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *