HEJ DÅ GOTLAND FÖR DEN HÄR GÅNGEN…

Ja nu har vi lämnat Gotland för den här gången. Vi sitter på färjan på väg hem till Stockholm och nu längtar jag verkligen efter vårt stockhomsliv. Vi har haft en fantastisk sommar och semester på så många olika sätt men var sak har sin tid och nu växlar vi in på ett annat spår som kommer att bli minst lika härligt. Vi har en hel del i pipen att se fram emot den här hösten. Jag tycker verkligen om den årstiden också och kan nästan se fram emot att få kura framför en brasa med en kopp te. Så känner jag nästa alltid när jag väl accepterat att den roliga sommaren är över.

Men vi hann med att krama ur det sista av sommaren innan vi lämnade. Exempelvis så bjöd min man mig på frukost på Toftagården en morgon nu i veckan. Så lyxigt att bara få gå bort och äta en brakfrukost.

Vi hann också med att umgås med två av våra flickebarn. Philippa har precis kommit hem efter att ha jobbat som reseledare i Grekland i några månader och det var så mysigt att få krama om henne igen. Snart ska hon iväg på nya äventyr och vi ska få vara med på ett litet hörn där framöver.

Jag lagade en räkpasta som ni ska få receptet på framöver. Jag ligger lite efter med utlovade recept men de kommer. Jag lovar!

Apropå mat… nu börjar vi bli hungriga här så vi ska gå bort till restaurangtorget och hämta upp lite mat.

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 18, 2022

  Var sak har sin tid precis som du skrev. Men ni har verkligen haft en fin sommar på ön.
  Ha en bra torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2022

   Det har verkligen varit en fantastisk sommar på alla sätt! Kram //Tina

Previous
DAGAR ATT MINNAS… OCH FÖRDELAR MED GOTLAND RESPEKTIVE STOCKHOLM…