HEMMA I STOCKHOLM IGEN…

I morse vaknade jag vid 04.00 och då var det ännu mörkt. Det var dags för oss att lämna vårt älskade Tofta på Gotland, ta en tidig färja över till Nynäs och vidare hem till Stockholm. Men innan vi körde på var vi och sa hej då till min mamma och tände ett ljus hos min pappa på kyrkogården.

Resan hem gick fint. Vi år frukost och jobbade och ips vips så var vi framme. Vi packade ur bilen (som var proppfull med grejer, vi hade inte fått in en pinal till), Per stack iväg till jobbet och jag körde bort bilen till garaget vid Odenplan. När vi kom hem så möttes vi av byggnadsställningar på hela vår innergård. De håller på att byta tak och det är till och med ställningar på vår balkong vilket är skittråkigt nu när det är så varmt och härligt väder. Morr! Det låter ju också en hel del. De drar tydligen igång vid 07.00, sa grannarna, och håller på till 17.00. De ska hålla på till jul så det här kommer att bli en utmaning.

Istället för att deppa ihop över det så bestämde vi oss för att fira in sensommaren i Stockholm med varsitt glas champagne och charkisar… i vardagsrummet med öppna balkongdörrar. Även om det var tungt att lämna i morse så gick den känslan snabbt över och nu är det så självklart att vi är här. Älskar pulsen, Stockholm och mitt Vasastan!

Ha en fin fortsättning på veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 17, 2023

  Då får du jobba mindre hemifrån nu när byggjobbet håller på 😉😃.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 19, 2023

   Ja som tur är får jag plats på jobbet även om vi har ställt kom till hybridarbete. Men det är morgnarna som är värst. Då vill jag ha lugn och ro. Kram //Tina

Previous
EN SOCIAL SOMMAR…