HJÄRTFABRIKEN…

Hej Hej!

När jag har mina permitteringslediga fredagar brukar jag göra lite utflykter och förra fredagen blev det en inredningsrunda som jag skrivit om tidigare här på bloggen. Vid ett av mina besök landade jag in på Hjärtfabriken i Bro som ligger ca en mil norr om Visby på väg mot Fårösund. Här i den gamla verkstan tillverkas det i huvudsak hjärtan i olika storlekar och former men också lite annat smått och gott. Ett mysigt ställe som är värt ett besök när man är på väg exempelvis till Fårö. Här finns också ett litet enkelt café om man vill ha ett fikastopp.

Här finns det exempelvis hjärtan i alla färger och storlekar som man kan hänga på väggen, stora vackra serveringsfat med olika typer av text och munblåsta glasklot med belysning.

Är det risigt väder så kan man fika inne…

… eller som jag gjorde, tog en fika med en skagenmacka ute i trädgården. Ett riktigt bra stopp!

Nu har jag bara en jobbdag kvar innan det är dags för ännu en permitteringsledig fredag. Vi har idag fått veta att vi blir permitterade även hela september ut. Det är en deppig anledning till att vi är permitterade men för oss som endast är permitterade 20% så finns det ingen anledning att klaga alls. Det finns de på mitt jobb som har varit permitterade till 80% och då blir det såklart mer kännbart ekonomiskt. Staten betalar en del, arbetsgivaren en del och arbetstagaren en del av så det blir ju mer eller mindre kännbart beroende på hur mycket man är permitterad. Det finns de som har varit tvungna att söka extrajobb under den här tiden vilket jag lyckligtvis inte har behövt göra. Jag är så tacksam över att jag har mitt jobb kvar efter den här totala kraschen i flygbranschen men nu ökar flygtrafiken successivt igen vilket är så otroligt glädjande.

Ha en fin avslutning på den här onsdagskvällen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 26, 2021

  Vilket mysigt ställe.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 27, 2021

   Ja verkligen trevligt! Kram //Tina

Previous
NU ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA STJÄRNA I FAMILJEN ATT PLUGGA VIDARE…