Familj,  Mode

NU ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA STJÄRNA I FAMILJEN ATT PLUGGA VIDARE…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMARQET, Ellos, KappAhl och Lindex.

Hej Hej!

Ja då var det också dags för den här stjärnan att börja plugga vidare. Vendela har ju precis börjat plugga programmering i Stockholm och Philippa har kommit in på läkarlinjen i Linköping så hon är nu på väg att flytta dit. Wooow säger jag och vi är så galet stolta över våra älskade ungar. Inte för att de väljer att plugga vidare för det är inte alldeles självklart att de skulle vilja utan för att de väljer att testa och göra det de vill och gör sina egna val här i livet. Jacob och Johannes har pluggat klart för nu och tagit sina examen, Vendela och Philippa börjar nu och sen blir det spännande att se om tre år vad Lilly, som började första året på gymnasiet igår, kommer att göra för val. Philippa väljer att plugga direkt efter gymnasiet men övriga valde att resa, bo utomlands och jobba innan de hoppade på sina studier.

Jag jobbade ett par år innan jag valde att plugga vidare och då var jag supersugen på studier igen. Per gjorde lumpen innan han sen flyttade hit till Gotland för att landa in på Campus Gotland i Visby så alla har ju olika känsla för om, när och vad man vill studera. Det viktiga är ju att man väljer att göra det man själv vill när man själv vill tänker jag.

Så härligt också att få ha Philippa hyfsat nära nu framöver. Det tar ju bara 1,5 timme till Linköping om man tar det snabbaste tåget. Nu kommer vi ju att ha bilen i Stockholm också och då är det ju lätt att åka ner över exempelvis en helg.

Stolta föräldrar är vi hur som helst!!!

Jag tänkte också passa på att tipsa om snygga grejer som kommit in i butikerna. Det börjar ju små smått bli dags att skifta till höstgarderoben.

De gröna byxorna som ser så sköna ut hittar ni HÄR. HÄR finns den ljusa kappan. Jag måste slå till på en i höst känner jag. Västen kommer att hänga med även denna höst och HÄR hittade jag en snygg grovstickad variant. Den ljusa polon finns HÄR, den rosa blusen HÄR och den gröna klänningen HÄR.

Jag gillar verkligen collegetröjor som inte har en mudd utan istället en vanlig söm. Snyggt! HÄR finns en riktigt snygg variant.

Ja då var veckans andra jobbdag i mål. Det börjar röra på sig nu och det märks att folk börjar komma tillbaka efter semestern. Jag blir lätt lat när det är lugnt så det känns bra att kunna börja få ta tag i lite mer konkreta grejer. Idag passade jag på att ta en långlunch och cyklade i drygt en timme; från Visby till Tofta och runt en sväng förbi Gnisvärd och genom skogen hem. Det blev drygt 2,2 mil. Ett kort styrkepass på det också. Idag kände jag mig superstark. Det kändes som att jag skulle ha kunnat cykla ett par mil till om jag bara hade haft tid. Nu ska det regna typ 4-5 dagar så vi får se om jag kan hitta någon regnfri lucka om dagarna så att jag kan sticka ut på fler rundor.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Själv gick jag bara ut gymnasiet och sedan började jag jobba direkt.
  Av våra barn är det flickorna som fortsatte att studera efter gymnasieåren. Fast ingen av dem precis direkt efter.
  Grabben gick ut gymnasiet och har sedan dess jobbat och inte fortsatt att studera.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Visst är det härligt att det finns möjlighet att göra precis som man önskar och vill 🙂 Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *