Allmänt

HUR GÅR DET EGENTLIGEN MED MIN TRÄNING…

Ja hur går det egentligen med min träning…

Jag gjorde ju en rejäl uppryckning under förra hösten (efter att kört powerwalks och cykling förra sommaren) då jag började träna på SATS och kände för första gången på länge att det kändes kul. Jag gick dit 2-3 ggr/vecka men lagom tills jag började märka resultat så började jag ju få ont i ryggen med nervsmärta ner i ena benet så det blev bara mindre och mindre med träning tills jag fick veta att jag fått en cysta i ryggen som måste opereras bort. Efter operationen så var det bara att gilla läget och köra rehabträning. Alla ni som behövt göra det vet ju hur roligt det är… not!!!

Jag har fått frysa mitt abonnemang på SATS och kör nu coreträning som digital medlem på Friskis & Svettis vilket jag ska göra året ut innan jag får träna vad jag vill. Musklerna i rygg och mage måste bli starka innan jag gör något annat. Men cykla och powerwalka får jag göra hur mycket jag vill.

Så igår var det säsongspremiär för en MTB-tur. Det blev inte så långt, bara en mil men alldeles lagom som uppstart för mig. Så skönt att vara igång igen. Idag har jag kört ett corepass och i morgon blir det en PW som övergång från att jag stänger jobbet och går över i semestermood.

Så med det sagt… jag krigar på med min träning och längtar efter att jag ska få tillbaka det träningsflow som jag hade i vintras. Min kropp behöver det…

En dag kvar sen seeeeemester!!!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *