Allmänt,  Mode

VI FIRADE IN SEMESTERN I ETT KLASSISKT SVENSKT SOMMARVÄDER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Bubbleroom, KappAhl och Lindex.

Ja äntligen är det dags för semester! Det ska bli så skönt att få varva ner och ladda batterierna och när vi båda hade stängt ner våra jobbdatorer igår så öppnade vi en flaska champagne och skålade in ledigheten. Solen värmde, vi hade det hur gött som helst och lade upp lite planer inför sommaren.

Sen från ingenstans så började det att regna och alla dynor fick plockas undan. Det här är ju svensk sommar i ett nötskal, eller hur? Man flyttar in och ut…

Efter några minuter var det över och dynorna kunde plockas ut igen.

Ser ni resultatet av popcorngräset vi planterade? Det tog bara ett par dagar så började gröna strån att sticka upp och det växer så det knakar. Man kan nästan se hur det växer. Jag trodde att jag hade lagt i lite för många popcornkärnor; och lite för många blev det nog men jag tycker att det blev riktigt bra ändå. Kråkparet som sedan två år har slagit sig ner här i området har varit väldigt intresserade av de där kärnorna. De är ju tydligen sjukt intelligenta och fattar när det är något intressant på gång men jag visste ju att de skulle undersöka saken så jag har varit noga med att sätta över plastfolie eller aliminiumfolie under natten eller när vi inte varit hemma. Nu är kråkorna inte så intresserade längre.

När jag skulle dra på mig mina shorts igår så insåg jag att jag har ingen snygg topp att ha till. Jag tycker att det är snyggt med något vitt till just jeansshorts så jag har spanat in några fina som jag gillar. HÄR finns en jättefin och den HÄR med den fina puffärmen blev jag alldeles kär i. HÄR finns en annan topp som är så snygg.

HÄR finns en vit topp som liknar min och HÄR hittar n i ett härligt linne. HÄR finns en långärmad variant. HÄR hittar ni jeansshorts i flera olika modeller.

Jag älskar vårt parasoll som vi köpte från Ellos för flera år sedan. Ångrar att jag inte köpte två.

Här under satt vi igår kväll och letade efter barstolar som skulle kunna passa in här vid vårt utekök. Det var lite klurigt men till slut hittade Per en modell som vi båda gillar. De är på väg hem till oss nu och kommer inom några dagar.

Vi satt ute tills solen gick ner och ja… det kom en skur till precis när vi grillat klart och skulle äta. Men vi trotsade regnet och satt kvar och då försvann det lika plötsligt som det kom.

Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällens partaj. En kompis fyller jämnt och det ska firas ordentligt inne i Visby.

Ha en fortsatt fin lördag!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Skönt med snabba skurar och man kan vara kvar ute.
  Ibland borde man tänka till två gånger, men tyvärr så gör man inte det. men det ska bli kul att se era nya barstolar när de är på plats.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Eller hur! Barstolarna verkar vara på väg nu. Det ska bli så spännande att få se hur de ser ut. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *