Allmänt

PÅ GOTLAND IGEN…

Vid midnatt, natten till idag, landade vi in här på ön igen. Så segt när man måste ta sista färjan från Nynäshamn som går vid 20.45. Då är vi inte på plats här ute i Tofta förrän 00.30 och innan vi packat upp det vi måste och fått upp värmen i huset så blir klockan rätt mycket innan vi äntligen kunde få sova. Lite sliten imorse när det var dags att gå upp och starta upp jobbdatorn.

Men sen rasslade det på och på förmiddagen kom också snickaren och satte upp våra hyllor och stänkskyddet över spisen i köket. Jag ska ta lite bilder i morgon och visa.

När det blev lunchdags tog jag en promenad ner till stranden. Det är verkligen så lyxigt att ha det här runt knuten. Så peppigt att få en stund här nere. Eftermiddagen går sen som en dans!

Solen värmer faktiskt nu vilket känns så skönt för det är ju faktiskt fortfarande väldigt kallt. Bara någon grad plus på dagarna och minusgrader på nätterna.

Snart sitter vi här igen; på ett av våra favoritställen på Tofta Strand. Stängt just nu men öppnar när våren kommer på riktigt.

Tills dess får vi chilla och le helt enkelt…

Ikväll har vi varit på middag hos min mamma och mot slutet av veckan väntar en del roligheter. Det känns fint att vara här på ön igen!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *