I INREDNINGENS TECKEN…

Hej på er!

Idag har jag varit permitteringsledig och den här dagen har gått i inredningens tecken. Jag har helt tappat lust för att inreda under sommaren vilket inte är helt oväntat för det brukar vara så varje sommar. Det är ju så mycket annat som händer då. Det har också varit så galet mycket turister på Gotland i sommar så jag har inte varit så sugen på att trängas på ställen som jag vet är populära.

Mitt första stopp idag blev Hästnäs Outlet och här måste ni stanna till om ni vill fynda riktigt bra grejer till superpriser. Emil och Cecilia som driver butiken köper in unika grejer från exempelvis mässor vilket gör att de kan hålla så pass låga priser. Ni hittar butiken strax norr om Visby om ni åker mot Fårösund.

Idag var det härliga Lisa som jobbade i butiken. Hon är verkligen en frisk fläkt!

Det är röda lappar på precis allt!

Idag när jag var där så fanns det grejer som gick i somriga toner…

… men också mer höstiga toner.

Det finns också massor av olika typer av väskor och kuvertväskor om man är sugen på det.

Bra ställe helt enkelt. Precis bredvid ligger “Hop Shed Brew Pub” som är specialiserade på öl och framför allt lokala ölsorter. Vill man äta så är är det genren burgare, bbq, kött och ribs som gäller men det finns även sallader. Vi har aldrig ätit där så jag kan tyvärr inte ge några omdömen. Restaurangen är öppen året runt men outleten öppnar till påsk och håller öppet en bra bit in på hösten.

Om det blev några fynd? Svar JA! Jag ska visa er framöver. Det blev så klart fler stopp på min inredningsrunda under dagen men de får jag också visa en annan dag för nu är det dags att laga middag. Ugnsbakad gårdskyckling med rotfrukter står på menyn ikväll.

Ha en fin helg så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Helene
  augusti 21, 2021

  Vilken mysig butik ska bli kul att ser vad du shoppade😊visst blir man lite sugen att fixa hemma nu när det blir svalare och man är mer inomhus.
  Tänk att sommaren kom tillbaka och vi fick njuta av en god fredagspasta utomhus det var ett tag sedan sist.
  Nu håller vi tummarna för fint väder idag då vi ska ha familjekalas här hemma för mannen som fyllt jämnt.
  Ha en fin helg!
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2021

   Den butiken har så bra priser verkligen och nu är mitt inredningsintresse väckt igen :-). Hoppas att ni fick ett lika fint väder som vi fick och ett fint firande. Kram //Tina

 • Mamma C
  augusti 21, 2021

  Ser ut att vara en butik som man alltid hittar något i.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2021

   Ja verkligen! Jag har aldrig kommit tomhänt därifrån haha… Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 22, 2022

  Jag ser att det där är ett ställe jag helt klart skulle gå igång på! Så fina saker! Det är så mysigt att strosa runt i inredningsbutiker. Men, som sagt, inte bland en massa folk. Då hoppar jag också hellre över.

  Kram Lena

Previous
NÄR MAN KLIPPER GRÄS MED HAVSUTSIKT…