SOMMAREN SOM KOM TILLBAKA… OCH DET DÄR MED DRÖMMAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Care of Carl, KappAhl och MQMARQET.

Halloj!

Vilken ljuvlig dag vi har haft. Sommaren kom ju tillbaka så vi tog fram hojarna och cyklade genom skogen bort till vår stuga i Gnisvärd. Och som sensommargotland levererade idag…. wooow… all blåst och allt regsnskvättande som varit de senaste veckorna är helt plötsligt glömt.

Mina föräldrar var på plats när vi kom…

… och mamma hade hämtat upp kycklingspett från “Joda”. Det blåste lite snålt från norr precis när vi landade in men det lugnade ner sig efter en stund och det blev en superskön eftermiddag. Att ha förmånen att kunna få sitta här vid havet och äta lunch vid vårt eget ställe är jag så förbaskat lycklig och tacksam över.

Mina favoritshorts finns HÄR för halva priset nu. Liknande top finns HÄR och HÄR. Pers piké finns HÄR i massor av olika färger och HÄR finns liknande shorts.

Min mami och jag!

Ja ni ser ju att här kan man inte ha det annat än ljuvligt!

Mot kvällen var det dags att packa ihop och cykla hem till vårt andra hem här på Gotland…

På vägen hem passerar man Gnisvärds hamn där vi faktiskt har en båtplats men tyvärr ingen båt. Det vore en dröm att få ha en egen båt men jag skulle nog hellre velat ha det om jag bodde i exempelvis S:t Annas eller Stockholms skärgård. Här runt om Gotland är det ju mest hav. Hur kul är det att åka rakt ut i havet och hem igen? Fast man kan ju åka runt Gotland förstås och det är faktiskt en sak jag har på min “bucket list”; att få åka Gotland runt i en motorbåt och lägga till lite här och där. Självklart ska det vara magiskt väder hela tiden.

Drömmar är till för att infrias tänker jag så jag ska nog försöka hitta en skeppare som kan ta oss runt. Förr eller senare…

Nu var tanken att vi skulle grilla men “någon”… läs jag… glömde visst att köpa briketter igår… suck. Vi får helt enkelt steka på de där biffarna istället. Något annat jag glömde igår… som man egentligen helst inte ens vill prata om är att när jag kom hem igår och packade ur bilen så glömde jag den där lilla detaljen att stänga bagageluckan och låsa bilen efter mig så den har stått helt öppen i natt. Är det bara jag som är så här vimsig!!!

Jaja, shit happens… Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Kia
  augusti 21, 2021

  Du är i gott sällskap 😉…du om nån vet väl hur vimsig jag kan va 😂🙈😍

  • tiname@live.se
   augusti 21, 2021

   Haha jag det känns skönt att jag inte är helt ensam vad gäller svart bälte i vimsighet. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 22, 2022

  Vilket underbart ställe det där verkar vara. Den lilla stugan vid havet. Verkligen en gåva att ha tillgång till den.

  Kram Lena

Previous
I INREDNINGENS TECKEN…