Allmänt

I MORGON SKA JAG TA HAND OM MIG SJÄLV…

Hej!

Sen min pappa somnade in för tio dagar sedan så har jag inte varit för mig själv en endaste minut. Det har inte på något sätt varit betungande att vara tillsammans med min mamma och familjen under den här tiden för det har både vi och jag haft ett behov av men nu känner jag att jag behöver lite egentid och få landa i min egen sorg. Så i morgon ska jag ta en semesterdag och bara vara. Jag har inte en aning om vad jag ska göra, det får ge sig när jag vaknar i morgon. Det viktigaste att jag får landa lite och gråta lite när jag behöver det.

Idag på lunchen gick vi ner till havet för att hämta lite energi. Vi mötte inte en endaste människa på hela rundan.

När den här vyn öppnar upp så blir jag så harmonisk!

På torsdag ska vi träffa prästen och kolla på blommor till begravningen och så ska vi spika vilka sånger vi ska ha tillsammans med solisten. Det känns fint att just hon vi önskade kan sjunga på pappas begravning och det kommer att bli så fint för att det känns så personligt eftersom vi känner henne.

På fredag har vi bokat ett lunchbord och det känns bra att runda av veckan med en lyxig lunch på Tofta Beach House.

Här vill man ju också sitta i vinter med något varmt i glaset.

Ja, det var den här dagen… Det går både fort och sakta nu på ett underligt sätt men det är bara att åka med (som också pappas läkare sa när han berättade att pappa snart skulle somna in). Jag tycker att det är fint uttryckt.

Vi hörs!

KRAM!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *