IDAG HAR JAG FÅTT LANDA LITE…

Hej allesammans!

Ja idag har jag haft en riktigt skön dag då jag bara har kunnat koppla av och göra precis vad jag ville… och det var sannerligen inte mycket. Jag sov tills jag vaknade och åt en långfrukost, och när jag såsat runt här hemma tillräckligt så körde jag in till Visby för att handla lite grejer jag behövde och sen hem igen.

När jag kom hem så möttes jag av det här. Tända ljus och adventskransen uppsatt i fönstret. Mysigt!

Ikväll fick jag ett glas rött och sen blev jag serverad middag så jag har verkligen blivit bortskämd och fått komma ner i varv idag. Det behövde jag verkligen.

Nu har jag lyssnat igenom sångerna som ska sjungas på pappas begravning och tårarna har runnit. Det känns fortfarande så overkligt allting. Jag kan inte ta in det… att han inte finns mer.

Men bit för bit sjunker det väl in och i morgon är det en ny dag och då ska vi träffa prästen och sen välja ut blommor. Ett steg i taget. I helgen ska jag få umgås med fina vänner och det ser jag fram emot. Det känns skönt att varva det sorgliga med det vi brukar göra när allt är som vanligt. Jag tror att pappa sitter däruppe bland molnen och ser att vi faktiskt klarar oss fint och att han är med på allt vi väljer att göra för att landa in i vår nya tillvaro utan honom. Ja, det känner jag mig säker på.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll, vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma+C
  december 2, 2021

  Vilken fin och bra dag du hade.
  Jag har en sång som förknippas till min pappa när han gick bort. Tårarna rinner varje gång jag hör den ännu idag. Mando Diao:s sång “Strövtåg i hembygden”
  Ha en fin och bra torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 2, 2021

   Den var välbehövlig! Ja, den låten är ju också så himla fin. Förstår att tårarna rinner när du hör den. Kram och ha en fin helg! //Tina

Previous
I MORGON SKA JAG TA HAND OM MIG SJÄLV…