IDAG TÄNKER JAG SITTA HÄR…

Posted on

Ja idag kommer vi att sätt oss på en uteservering med ett glas rosé efter att vi tagit ett varv runt Djurgården. Solen skiner från en klarblå himmel och det ska bli varmt och skönt så då måste vi passa på. När jag är igång och rör mig så har jag inte ont och det är jag så tacksam för.

Jag vill också passa på att tacka för alla fina meddelanden och pepp som jag har fått efter gårdagens inlägg. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda! Jag är vid gott mod och det kommer att bli bra så småningom. Era fina ord betyder mycket!

Ha en fin dag och hoppas att solen skiner även på er där ni är.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Helene
  mars 19, 2022

  Vad mysigt det ser ut😊
  Ska överraska mannen med lite Skagen och bubbel på altanen lite senare☀️
  Ha en fin helg💛

  • tiname@live.se
   mars 20, 2022

   Så härligt! Vädret har ju varit fantastiskt! Kram //Tina

 • mamma C
  mars 19, 2022

  Ha en toppenlördag i vårvädret.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 20, 2022

   Tack Carin! Kram //Tina

Previous
BÅDE BRA OCH DÅLIGA BESKED…